Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλληλοκατηγορούνται ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του - Την έσφαξαν με κουζινομάχαιρο στο λαιμό

Image
έγκυος Θεσσαλονίκη
 clock 12:27 | 09/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφο της και έναν φίλο του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα και με το που πάτησε το πόδι της στο σπίτι του συντρόφου της, της επιτέθηκαν και την σκότωσαν. Μέχρι στιγμής οι δύο κατηγορούμενοι δίνουν διαφορετικές εκδοχές για τα όσα συνέβησαν χωρίς να έχουν καταφέρει να πείσουν τους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες φέρεται να υποστηρίζουν πως δεν ήθελαν να σκοτώσουν την άτυχη γυναίκα, αλλά να την ληστέψουν. Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης ανέφερε πως είχαν αποφασίσει να τη ληστέψουν. Ωστόσο κατά την ακινητοποίησή της ο σύντροφος της την σκότωσε. Από τη μεριά του, ο σύντροφος της γυναίκας δεν αποδέχεται την εμπλοκή του στη δολοφονία και λέει πως ήθελαν να την ακινητοποιήσουν για να πάνε στο πατρικό της και να πάρουν κάποια χρήματα.

Τα στοιχεία, η ενέδρα και οι προσπάθειες παραπλάνησης των Αρχών

Τα στοιχεία σε βάρος των δύο ανδρών είναι συντριπτικά και προέκυψαν μέσα από πλήθος βιντεοληπτικού υλικού, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συντρόφου της γυναίκας όπου εντοπίστηκαν DNA και αποτυπώματα, από την εύρεση πειστηρίων του εγκλήματος όπως κλινοσκεπάσματα και στρώμα κρεβατιού με ίχνη αίματος κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη αλλά και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ως προς το χρονικό της άγριας δολοφονίας, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως όλα συνέβησαν στις 23:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν η 41χρονη μετέβη στο σπίτι του 39χρονου συντρόφου της.

Εισερχόμενη στο διαμέρισμα, η 41χρονη δέχθηκε επίθεση από τους δύο άνδρες οι οποίοι την ακινητοποίησαν και με την απειλή μαχαιριού της έδεσαν τα χέρια με χειροπέδες και την φίμωσαν με ταινία.

Κατόπιν την μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην αριστερή και δεξιά τραχηλική χώρα. Ακολούθως μετέφεραν στο διαμέρισμα βαλίτσα - μπαούλο όπου την τοποθέτησαν και εν συνεχεία τη μετέφεραν σε θαμνώδη περιοχή στη Χαλκιδική.

Κατόπιν επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και απορρίπτοντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος, όπως τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, το μέσο τέλεσης και το στρώμα του κρεβατιού επί του οποίου δολοφονήθηκε το θύμα.

Προκειμένου δε να παραπλανήσουν τις αρχές, μετά την ολοκλήρωση των ως άνω πράξεών τους, τοποθέτησαν έτερο στρώμα στο ως άνω κρεβάτι. Οι δράστες, μετά τη δολοφονία, αφαίρεσαν από το θύμα 80 ευρώ.

Την έσφαξαν με κουζινομάχαιρο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση η γυναίκα έφερε τραύματα στην δεξιά τραχηλική χώρα, υπέστη διατομή όλων των αγγείων και είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δέχθηκε τρεις μαχαιριές με κουζινομάχαιρο ενώ η σορός εντοπίστηκε μέσα σε έναν σάκο σε δύσβατη δασική περιοχή στο Μονοπηγαδο Θέρμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: «Νέα μέτρα κατά της ακρίβειας - Κλείσιμο κάθε δυνατότητας στην παρανομία» (βίντεο)

Συγκλονίζει η παρουσιάστρια του CNN που διαγνώστηκε με καρκίνο τρίτου σταδίου

Ενέδρα στο σπίτι έστησαν στην έγκυο ο σύντροφός της και ο φίλος του - Την έδεσαν με χειροπέδες και τη μαχαίρωσαν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis