Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήκει στη μικρή Άννυ το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε;

Image
αννυ
 clock 17:50 | 13/10/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Θρίλερ για γερά νεύρα είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκε ένα ανθρώπινο κρανίο στο Πεδίον του Άρεως. Η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς η αστυνομία ερευνά αν σχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα, πριν από εννέα χρόνια. 

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού του δήμου εντόπισαν ένα κρανίο πάνω σε ένα δέντρο και ενημέρωσαν την αστυνομία. 

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και το περισυνέλλεξαν, ώστε να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανθρωπολογική εξέταση. 

Ο πατέρας της, κατά την απολογία του, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την κόρη του, διαμέλισε το σώμα της και στη συνέχεια κάποια από τα μέλη τα πέταξε σε διάφορα σημεία. Συγκεκριμένα δε για το κρανίο, είχε πει ότι το είχε πετάξει στο Πεδίον του Άρεως. 

Αν ο ανθρωπολόγος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κρανίο ανηλίκου, τότε θα ξεκινήσουν αμέσως οι έρευνες για το αν ανήκει τελικά στη μικρή Άννυ. 

Διαβάστε επίσης 

Πολυτεχνείο Κρήτης: 36 Καθηγητές του, ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως

Ανύπαντρη μητέρα στα 51: "Οι γονείς μου έλεγαν «όχι» μέχρι που είδαν το εγγόνι τους"

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis