Ηράκλειο

Η Κρήτη αποχαιρέτησε το άξιο τέκνο της Γιώργο Δεικτάκη (φωτογραφίες)

κηδεια Γιωργος Δεικτακης.jpg

Μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους το Ηράκλειο και όλη η Κρήτη είπαν το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, το στερνό αντίο στον Γιώργο Δεικτάκη

Τον άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον τόπο. Στον τόπο που γεννήθηκε, στον τόπο που έζησε τα 73 χρόνια της ζωής του, στον τόπο που υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις με ήθος, αξίες και εντιμότητα

Στην Εξώδιο ακολουθία, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης βουλευτές,  αυτοδιοικητικοί παράγοντες, εκρόσωποι του αθλητισμού, εκπρόσωποι του οδοντιατρικού συλλόγου, εκπρόσωποι διαφόρων φορέων και εκατοντάδες απλοί πολίτες, οι οποίοι τίμησαν στον τελευταίο αποχαιρετισμό τον άνθρωπο που αγάπησαν και τους αγάπησε, τον άνθρωπο που ήταν φίλος τους, τον άνθρωπο έκανε ό,τι μπορούσε για να τους εξυπηρετήσει, όταν χρειάστηκαν την βοήθειά του, ως γιατρός, ως πολιτικός και κυρίως ως άνθρωπος!

 

 

Στη σωρό του αείμνηστου Γιώργου Δεικτάκη κατατέθηκε δεκάδες στεφάνια μεταξύ των οποίων του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., του Περιφερειάρχη Κρήτης, του οδοντιατρικού συλλόγου.

Ο επίλογος γράφτηκε στο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου ο Γιώργος Δεικτάκης ενταφιάστηκε στην Κρητική γη.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: "Με χτυπήσανε μαμά" - Τα τελευταία λόγια του 11χρονου

ηλεκτρικό πατίνι

Η συζήτηση για την ανυπαρξία νομικού πλαισίου για τη λειτουργία και χρήση των ηλεκτρικών πατινιών άνοιξε πάλι, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Λεωνίδα στη Χερσόνησο.

 Η μητέρα του παιδιού ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που νοίκιασαν το πατίνι στον γιο της και το κράτος να φροντίσει ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της.