Κρήτη

Ηράκλειο

Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Δεικτάκη (φωτογραφίες)

Γιωργος Δεικτάκης κηδεια

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και οι γνωστοί, αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Δεικτάκη, που έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή εξ αιτίας καρδιακής ανακοπής, που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ όπου πήγε το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, με την ΑΕΚ. 

Πολιτικοί απ' όλα τα κόμματα, άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, επιχειρηματίες, επιστήμονες, όλοι, έδωσαν το παρών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να το πουν το στερνό αντίο.

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος ανέφερε ότι "οι πολίτες πάντα θα θυμούνται την προσήλωσή του στους Δημοκρατικού θεσμούς".

Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου χθες Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί. 

(Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννης Κουράκης (στη μέση) 

Άριστο άνδρα, χαρακτήρισε τον εκλιπόντα ο σύντεκνός του και δικηγόρος, Γιώργος Μερκουλίδης ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι από σήμερα η παράταξη και το Ηράκλειο είναι φτωχότερα. 

 

 

 (Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης)

 

 (Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αγκαλιάζει το Νίκο Δεικτάκη, γιο του εκλιπόντος)

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Γιώργου Δεικτάκη, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο αλλά και την Κρήτη ευρύτερα.

Στεφάνια στην κηδεία απέστειλαν τα παιδιά, τα εγγόνια και τα αδέλφια του εκλιπόντος καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνστανίνος Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιωάννης Δεικτάκης, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και πλήθος συλλόγων και εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: "Με χτυπήσανε μαμά" - Τα τελευταία λόγια του 11χρονου

ηλεκτρικό πατίνι

Η συζήτηση για την ανυπαρξία νομικού πλαισίου για τη λειτουργία και χρήση των ηλεκτρικών πατινιών άνοιξε πάλι, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Λεωνίδα στη Χερσόνησο.

 Η μητέρα του παιδιού ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που νοίκιασαν το πατίνι στον γιο της και το κράτος να φροντίσει ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της.