Γυναίκα

Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις αν είναι ερωτευμένος μαζί σου

ζωδια έρωτας

Σε κάποια ζώδια γίνεται οφθαλμοφανέστερο, αλλάζουν όψη και μορφή, ξαφνικά γελάνε με το παραμικρό, γίνονται ικανοί να προσφέρουν τα πάντα, κάποιοι αλλάζουν ακόμα και προσωπικότητα. Άλλοι χαρακτήρες είναι πιο κρυμμένοι πρέπει να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τι έχουν πάθει και τι τους συμβαίνει. Υπάρχουν και κάποιο άλλοι όμως που όσο και αν ψάξεις δε θα μπορέσεις να καταλάβεις τι νιώθουν, από τι προέρχεται αυτό που νιώθουν, και σε ποιο βαθμό το αισθάνονται.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς θα καταλάβεις ότι ερωτεύτηκε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όταν είναι ερωτευμένος είναι χαρούμενος, έχει ενέργεια, αγαπάει όλον τον κόσμο, το πρόσωπο του λάμπει. Ο έρωτας για έναν Κριό είναι το νόημα της ζωής, ο λόγος για να υπάρχει σε τούτο τον κόσμο αιώνια χωρίς σταματημό. Είναι η κινητήρια δύναμη που τον ωθεί, τον ενεργοποιεί, του δίνει τη φόρα για να τολμήσει και να ονειρευτεί. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι τύπος άκρως ερωτικός και επειδή ο βήχας δεν κρύβεται γι αυτό και αμέσως καταλαβαίνεις πως ένας Κριός έχει πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα. Το χαμόγελο αστραφτερό και αισιόδοξο, η εγκεφαλική διέγερση ακμαία, η σωματική αντοχή στα κόκκινα. Όταν ένας Κριός σε έχει ερωτευτεί θα σου προσφέρει, θα σου προτείνει, η μεταξύ σας σωματική απόσταση θα φροντίζει να είναι πάντα μηδενική. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν αφήνει τον εαυτό του λάσκα γι αυτό δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν έχει ερωτευτεί ή αν άπλα έχει στομαχόπονο. Δεν αποκλείεται να κλειστεί στο δωμάτιο ή στον χώρο του, ίσως να μην θελήσει να φάει, ενδεχομένως να απορρίπτει προτάσεις φίλων για νυχτερινή έξοδο. Αν σταματήσει λοιπόν να κάνει πράγματα που συνήθιζε κατά κόρον, αν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά πως θα κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση και δεν την κάνει, τότε πάει να πει πως κάτι δυνατό τον απασχολεί, και τι μπορεί να είναι πιο δυνατό από τον έρωτα! Όταν το πιάτο του το παρατήσει χωρίς να έχει φάει όλο του το φαγητό, όταν περισσότερο σε κοιτάζει και λιγότερο μασάει, όταν δεν θέλει να μάθει για το παρελθόν σου, τότε να σιγουρευτείς πως ο Ταύρος που έχεις απέναντι σου σε έχει ερωτευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Υπερκινητικότητα, διέγερση και ορθοστασία, είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν ερωτευμένο Δίδυμο. Σε καρέκλα δε θα κάθεται, σε καναπέ δε θα ξαπλώνει, διαρκώς θα μιλάει, θα σκέπτεται, θα οργανώνει, και σίγουρα το βράδυ αποκλείεται να κοιμηθεί, μια από το δεξί πλευρό μια από το αριστερό, σβούρα θα το κάνει το σεντόνι. Όταν ένας Δίδυμος αρχίζει να σου μιλάει σταματημό να μην έχει, σου τηλεφωνεί τρεις τέσσερις πέντε φορές τη μέρα, όταν δεν ξεφεύγει από το οπτικό του πεδίο καμία σου κίνηση, τότε προετοιμάσου γιατί σε έχει ερωτευτεί και αυτό σημαίνει πως δε θα σε αφήσει σε ησυχία. Στο πόδι θα σε έχει όλη μέρα, ετοιμάσου για περπάτημα, χορό και έντονη διασκέδαση.

Δείτε επίσης: Εσύ αντέχεις την αλήθεια; Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εκπλαγείς αν ακούσεις ξαφνικά έναν Καρκίνο να τραγουδάει, όχι δεν πήρε παραισθησιογόνα, άπλα ερωτεύτηκε. Στα ύψη ανεβαίνει η διάθεση του, το χαμόγελο γίνεται πλατύ, το βλέμμα λάμπει σαν τον ήλιο που είχε καιρό να βγει, η αισιοδοξία ανατέλλει επιτέλους. Σταματά την γκρίνια αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό, τελειώνει άρον άρον τις δουλειές του για να μπορεί να έχει ελεύθερο χρόνο να απολαύσει με την ησυχία του το γλυκό αίσθημα του έρωτα. Τα αχ βαχ συχνά θα τα ακούσεις, αν ρωτήσεις το γιατί δε θα σου κρύψει τον λόγο, θα σου πει και θα σου ξαναπεί αυτό που του έχει συμβεί. Όταν ένας Καρκίνος διαρκώς σου χαμογελάει και όταν σε ρωτήσει αν έχεις κανονίσει κάτι για διακοπές, τότε ναι σε ερωτεύτηκε και φυσικά θέλει σχέση μαζί σου.

ΛΕΩΝ

Όταν τσακώσεις έναν Λέοντα να κάθεται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, να ψάχνει ότι καλύτερο υπάρχει στην ντουλάπα του και τελικά να καταλήγει να φορέσει ότι πιο ακριβό και εντυπωσιακό ρούχο έχει, τότε ένα είναι το σίγουρο, έχει ερωτευτεί. Άρωμα με το κιλό, ζελέ με την οκά, ζώνη παπούτσι στο ίδιο χρώμα, θα σου έρθει στο ραντεβού σινιέ. Όταν ένας Λέοντας εμφανιστεί μπροστά σου κομψότατος, καλοχτενισμένος, σινιαρισμένος, τότε μη πάει το μυαλό σου ότι γυρίζει από φωτογράφιση, απλά σε έχει ερωτευτεί και θέλει να σε εντυπωσιάσει στο έπακρο. Στα καλυτέρα θα σε πάει, τα ομορφότερα θα σου πει, στόχο θα βάλει να μην μπορείς να βγάλεις την εικόνα του από το μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη στιγμή που ένας Παρθένος θα παρατήσει το αυστηρό ύφος, θα μειώσει την μικροβιοφοβία του και θα καθίσει στην καρέκλα χωρίς πρώτα να ελέγξει αν είναι καθαρή, τότε κάτι δεν πάει καλά. Τότε κάτι άλλο σημαντικό απασχολεί το μυαλό και τη σκέψη του, κάτι άλλο υπάρχει ιεραρχικά στην κορυφή. Τι να είναι άραγε; Αν εμφανιστεί συγκαταβατικότητα στο ύφος του και αρχίσει να μιλάει δεξιά και αριστερά με αγνώστους, τότε ναι, είναι σίγουρο πλέον, έχει ερωτευτεί. Θα φορέσει τα καλά σιδερωμένα του ρούχα, θα φροντίσει να λάμπει το παρουσιαστικό του, και οπωσδήποτε θα βάλει ρολόι στο δεξί. Στο ραντεβού φυσικά και δεν θα έρθει αργοπορημένα, μην εκπλαγείς αν σου προσφέρει και ένα λουλουδάκι, η ευγένεια του θα σε πείσει πως είναι από τζάκι.

Δείτε επίσης: Απαγορευμένος έρωτας: Ποια ζώδια ενδίδουν και ποια αντιστέκονται;

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι που είναι αλαλούμ όταν ερωτεύεται αποτελειώνεται τελείως. Για αλλού ξεκινάει να πάει και αλλού καταλήγει, για την κουζίνα ήταν ο προορισμός στο μπαλκόνι βρίσκεται, αυτοσυγκέντρωση μηδέν, σταθερότητα προτιμήσεων ανύπαρκτη. Συνήθως σε αναγκάζει να επαναλαμβάνεις την ίδια φράση δυο τρεις φορές γιατί αδυνατεί να την αφομοιώσει, ρεμβάζει, ονειροπολεί, ο εγκέφαλος έχει ξεφύγει και είναι ορατό. Σε καμία περίπτωση δεν αντέχει να κλειστεί στον εαυτό του ή στο σπίτι του, όλα τον πνίγουν, αποκλείεται να πάει στη δουλειά, αλλά και να πάει τίποτα δεν θα κάνει, το πολύ πολύ να αρχίσει να ξεσκονίζει για να περάσει η ώρα. Όταν σε έχει ερωτευτεί ένας Ζυγός ένα είναι το σίγουρο, πως θα περάσεις καλά. Θα διασκεδάσεις, θα νιώσεις άνετα, θα πιστέψεις πως βρήκες αυτό που χρειαζόσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίεργα πράγματα θα αρχίσει να κάνει ένας Σκορπιός όταν ερωτευτεί. Η συμπεριφορά του γίνεται αψυχολόγητη, αναρωτιέσαι γιατί δεν νευρίασε, γιατί χαμογελάει με συγκατάβαση, γιατί δεν αντέδρασε όταν του άρπαξες κάτι μέσα από τα χέρια. Αλλάζει μορφή το πρόσωπο του, γίνεται πιο όμορφος πιο φωτεινός, και το πιο τρομακτικό από όλα είναι ότι θα τραβήξει την κουρτίνα να μπει το φως του ήλιου. Είναι φανερό σε όλους όταν ο έρωτας χτυπήσει έναν Σκορπιό, συνήθως το βόλι έρχεται κατακούτελα και διαφοροποιείται η προσωπικότητα του. Ο Σκορπιός που σε έχει ερωτευτεί θα έχει διαφορετική στάση σε εσένα από ότι στους τρίτους, μια συνάντηση μαζί με τους φίλους του θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως εσένα σε βλέπει αλλιώς, για σένα μπορεί να κάνει πολλά ανεξήγητα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης που έχει ερωτευτεί δεν αποκλείεται να αρχίσει να χοροπηδά, στο γυμναστήριο θα το ρίξει. Κόβει τους υδατάνθρακες ενισχύει την πρωτεΐνη, αυξάνει το τρέξιμο κατά ένα εικοσάλεπτο, βάζει καινούργια λάστιχα στο ποδήλατο του. Την εσωτερική ένταση και την ορμή που τον διακατέχει δεν ξέρει με ποιον τρόπο να την εκτονώσει, η αναστάτωση και η φλόγα μέσα του τον ταλαιπωρεί. Όλα αρχίζουν να ηρεμούν όταν πλέον καταφέρει να ετοιμαστεί για να πάει στο ραντεβού. Είναι η χρονική στιγμή που το άγχος το αφήνει πίσω και νιώθει έτοιμος να αδράξει τον έρωτα του. Ο Τοξότης που σε έχει ερωτευτεί θα σου κάνει διαρκώς προτάσεις, θα σου δείξει πως θέλει να ζήσει την μέρα μαζί σου, να μοιραστεί το οτιδήποτε μαζί σου. 

Δείτε επίσης: Τα ζώδια που σε συμπληρώνουν! Ποια ζώδια σχηματίζουν εξάγωνο με το δικό σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βούβα θα τον πιάσει τον Αιγόκερω αν ερωτευτεί, λέξη δε θα του παίρνεις , αντί να μειώσει τις ώρες εργασίας θα τις αυξήσει γιατί πολύ απλά θα του είναι αδύνατον να συγκεντρωθεί, αναγκάζεται να δουλέψει περισσότερο γιατί αδυνατεί να παραδώσει τη δουλειά εγκαίρως. Αυτό είναι μια καλή και σωστή ένδειξη πως ένας Αιγόκερως έχει ερωτευτεί, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στην εργασία του. Θα αποφεύγει να δουλεύει τα σαββατοκύριακα, θα αγοράσει καινούργια ρούχα, θα πλύνει το αμάξι του. Αν σε έχει ερωτευτεί ένας Αιγόκερως μπορεί να μην το καταλάβεις και ποτέ, πάντως αν δεις πως σε προστατεύει, πως έχει το νου του να μην πέσεις στη λακκούβα, πως σου πιάνει το χέρι για να περάσετε μαζί τον δρόμο, τότε να ξέρεις πως μπήκε το νερό στο αυλάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρέλες θα κάνει ο Υδροχόος από τη στιγμή που θα αρχίσει να ερωτεύεται, καταρχήν θα γίνει υπερκαταναλωτικός, ρούχα παπούτσια μπουφάν κάλτσες σορτάκια όλα θα τα αγοράσει. Τα αξεσουάρ του αυτοκίνητου θα τα ανανεώσει, δεν αποκλείεται να κάνει και μια ανακαίνιση στην κουζίνα. Σε ετοιμότητα θα είναι να ρισκάρει για το οτιδήποτε, θα την κάνει την βουτιά από τον ψήλο τον βράχο, μπορεί να πάρει και το βαρβάτο δάνειο που δε θα αποπληρώσει ποτέ. Γενικά ο Υδροχόος ενθουσιάζεται, παίρνουν τα μυαλά του αέρα, όταν ερωτεύεται δεν σκέφτεται ποτέ την προσγείωση παρά μόνο την απογείωση. Ο Υδροχόος που σε ερωτεύτηκε θα είναι μαζί σου αυθόρμητος, εκδηλωτικός, δεν θα έχει τη διάθεση να σου κρύψει κάτι, θα σου μιλήσει για το παρελθόν του.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπολεί, ρεμβάζει, ονειροβατεί και υπνοβατεί, αυτά παθαίνει ένας Ιχθύς όταν ερωτεύεται. Νοητά βρίσκεται διαρκώς με το πρόσωπο που έχει ερωτευτεί, στιγμή δε το αφήνει απ το μυαλό του, φαντάζεται την παρουσία του συνεχώς δίπλα του. Η γνώστη αφηρημάδα του ξεπερνά κάθε όριο, νερό πάει να πιει καφέ πίνει και δε το ξέρει, το τηλεκοντρόλ μπορεί να το βρεις στο ψυγείο, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι έφυγε με τις παντόφλες. Μέσα στην ρομαντζάδα θα είναι ο Ιχθύς που θα σε ερωτευτεί, ο τρόπος του θα είναι γλυκύτατος, τρυφερός, η διάθεση του στοργική. Ανέμελες στιγμές αγάπης και ερωτισμού θα σου προσφέρει, ευαισθησία και συγκατάβαση θα την νιώσεις στο έπακρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις πως ένας Ιχθύς είναι ερωτευμένος μαζί σου, ξέρει να μεταδίδει τη φλόγα.

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίσατε; Πόσο γρήγορα ξεχνούν τα ζώδια τις παλιές αγάπες;​

Ποια ζώδια ταιριάζουν σεξουαλικά

Feng Shui: Συμβουλές για να έχεις τύχη στον έρωτα

Επιστήμη

Επιστήμη - Έρευνα: Όσοι πιστεύουν στην αστρολογία είναι πιο ναρκισσιστές και λιγότερο έξυπνοι

ζώδια

Οι άνθρωποι που πιστεύουν στην αστρολογία και στα ωροσκόπια τείνουν να έχουν πιο ναρκισσιστικές τάσεις στην προσωπικότητά τους και χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης, σύμφωνα με μία νέα έρευνα Σουηδών ψυχολόγων.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της πόλης Λουντ, με επικεφαλής τη δρα Ίντα Άντερσον, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό Ψυχολογίας «Personality and Individual Differences», μελέτησαν 264 ανθρώπους (το 87% γυναίκες) ηλικίας 25 έως 34 ετών. Συσχετίστηκε η πίστη στην αστρολογία με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των συμμετεχόντων, οι οποίοι συμπλήρωσαν σχετικά ερωτηματολόγια και ψυχομετρικά τεστ, καθώς και τεστ νοημοσύνης.

Διαπιστώθηκε σαφής συσχέτιση ανάμεσα στον ναρκισσισμό και στην πίστη στην αστρολογία, ενώ παράλληλα -αν και σε μικρότερο βαθμό- όσο υψηλότερος ήταν ο δείκτης νοημοσύνης τόσο μικρότερη ήταν η πιθανότητα να πιστεύει κανείς στην αστρολογία. Οι γυναίκες και οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι είχαν ελαφρώς μεγαλύτερη πιθανότητα να δίνουν βάση στις αστρολογικές προβλέψεις.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η εγωκεντρική οπτική γωνία των ναρκισσιστών ευνοεί την αστρολογία, ενώ ενισχύει και την πλανημένη πεποίθησή τους ότι η αστρολογία έχει επιστημονική βάση, καθώς οι ναρκισσιστές τείνουν να αρνούνται τα πραγματικά γεγονότα. Καθόλου τυχαία, ο τίτλος της σουηδικής μελέτης είναι «Ακόμη και τα άστρα νομίζουν ότι είμαι ανώτερος».

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μία -υποτίθεται- ορθολογική εποχή η αστρολογία έχει πολλούς «πιστούς», μεταξύ των γυναικών περισσότερο από ό,τι μεταξύ των ανδρών. Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, «η αστρολογία εμφανίζει αύξηση δημοφιλίας, παρά την έλλειψη επιστημονικής υποστήριξης. Δεν είναι σαφές γιατί αυτή η αρχαία πρακτική της μελέτης των θέσεων και κινήσεων των ουρανίων σωμάτων -με την πεποίθηση ότι αυτά επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά- γνωρίζει τέτοια αναζωπύρωση».

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να στραφούν στην αστρολογία σε περιόδους προσωπικών και κοινωνικών κρίσεων, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί μία ψευδοεπιστήμη είναι δημοφιλής σε μία εποχή όπως η δική μας, που φέρνει τους ανθρώπους αντιμέτωπους με διάφορες κρίσεις (υγείας όπως η πανδημία, οικονομικές όπως η ανεργία, περιβαλλοντικές όπως η κλιματική αλλαγή κ.ά.).

Οι Σουηδοί ερευνητές υπογραμμίζουν ότι «αν και ο εναγκαλισμός της αστρολογίας φαίνεται αθώος, παρόλα αυτά είναι δυνατό να διευκολύνει την άκριτη σκέψη και να ευνοήσει τις προκαταλήψεις». Ακόμη, προειδοποιούν ότι «η πίστη στην αστρολογία συσχετίζεται με την πίστη σε πολλές άλλες ψευδοεπιστήμες, καθώς και με την πίστη σε θεωρίες συνωμοσίας, πράγμα που δείχνει ότι μπορεί, τελικά, να μην είναι και τόσο αβλαβής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Όσα περισσότερα τα αντισώματα, τόσο μεγαλύτερη η προστασία των εμβολίων

Τεχνητή νοημοσύνη: Νέα τεχνική αποκαλύπτει μυστικά για τα κύτταρά μας

Κορωνοϊός: Πειραματική τσίχλα μειώνει σημαντικά τον ιό στο σάλιο

ESPA BANNER