Γυναίκα

Ποια ζώδια ταιριάζουν σεξουαλικά

έρωτας-ερωτευμένο ζευγάρι

Κάθε ζώδιο είναι μοναδικό και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταιριάζει σεξουαλικά με όλα τα υπόλοιπα. Υπάρχουν φυσικά και αυτά που τους ενώνουν. Παρακάτω θα βρεις μερικούς ταιριαστούς συνδυασμούς αλλά και το πώς είναι το κάθε ζώδιο στο σεξ.

Κριός

Σου αρέσει το σεξ και το ζεις με πάθος. Σου αρέσει η ερωτική συνεύρεση να γίνεται στα πιο απίθανα μέρη και είσαι ανυπόμονη.Έχεις όμως και εύθικτο εγωισμό οπότε δεν θέλεις ποτέ να ακούσεις ότι βαρέθηκε κάποιος μαζί σου στο σεξ.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Λέων, Τοξότη (εκρηκτικός σεξουαλικός συνδυασμός), Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς, Δίδυμος.

Ταύρος

Σου αρέσει η οικειότητα και η ποιότητα στο σεξ και θέλεις να είναι απόλυτα αισθησιακό. Θέλεις να παίρνεις και να δίνεις ενώ σέβεσαι απόλυτα τις ανάγκες του άλλου. Θέλεις να είσαι πιστή και έχεις την ίδια απαίτηση από τον σύντροφό σου.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Αιγόκερως (θέλετε και οι δυο τα ίδια πράγματα).

Δίδυμος

Ζητάς παραπάνω πράγματα πέρα από ένα καλό σεξ. Φλερτάρεις ασύστολα και σου αρέσει να διαβάσεις εκκεντρικά βιβλία. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε ξετρελαίνουν οι ήχοι και οι εικόνες.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Κριός, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Υδροχόος (ταιριάζετε απόλυτα ερωτικά).

Καρκίνος

Αναζητάς τη σιγουριά, τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Σε ερεθίζουν τα κοπλιμέντα, οι αγκαλιές και τα φιλιά. Δεν σου αρέσει να σε πιέζουν και να είναι ανυπόμονοι μαζί σου.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς (τέλειο σεξ και με διάρκεια).

Λέων

Είσαι σεξουαλικά αχόρταγη. Μέσα από αυτό επιβεβαιώνεσαι και αισθάνεσαι επιθυμητή ενώ σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο τον καταστάσεων. Φυσικά και το να ακούς κοπλιμέντα.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Κριός, Δίδυμος, Καρκίνος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης (μια καλή σχέση με διάρκεια και σεξουαλική χημεία).

Παρθένος

Δεν αφήνεσαι στις σεξουαλικές ορμές αφού για σένα η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Ένα ρομαντικό δείπνο και το φλερτ δεν συνεπάγεται ότι θα οδηγήσουν στο κρεβάτι ενώ σου αρέσει το σεξ στη φύση.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Ταύρος, Καρκίνος (μια μακροχρόνια σχέση όπου και οι δυο απολαμβάνετε τον έρωτα), Παρθένος, Ιχθύς, Αιγόκερως.

Ζυγός

Αγαπάς την ωραία ατμόσφαιρα και ξέρεις να διεγείρεις τις αισθήσεις. Για σένα το σεξ είναι μια ωραία εμπειρία και σου αρέσει να το κάνεις παντού.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός,Τοξότης, Υδροχόος (τέλειος συνδυασμός).

Σκορπιός

Είσαι φλογερή και ερωτική και θέλεις να κάνεις πραγματικότητα τις επιθυμίες σου. Έρχεσαι πού κοντά σε αυτόν που αγαπάς και το σεξ σημαίνει συναίσθημα για σένα. Σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου στο έπακρο.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Σκορπιός, Αιγόκερως,  Ιχθύς (πολύ καλό σεξ, ο ένας καλύπτει τον άλλο).

Τοξότης

Σχέση και σεξ δεν πάνε μαζί για σένα. Αγαπάς το περίεργο και το απρόβλεπτο. Σε ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά και η ποσότητα ενώ στο σεξ είσαι παιχνιδιάρα,εφευρετική και παθιασμένη.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Κριός, Λέων (πολύ καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και σχέση με διάρκεια), Ζυγός, Υδροχόος.

Αιγόκερως

Θέλεις αποκλειστικότητα και σταθερές σχέσεις. Στην αρχή μπορεί να φαίνεσαι ψυχρή και απόμακρη αλλά στην πορεία ξετυλίγεται το χιούμορ σου. Σου αρέσει το σεξ σε διαφορετικά μέρη.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Ταύρο (πολύ καλό σεξ, θέλετε τα ίδια πράγματα και έχετε μέλλον), Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς.

Υδροχόος

Το σεξ για σένα είναι ένα παιχνίδι που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Το διασκεδάζεις και είσαι εφευρετική ενώ σου αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ. Είσαι ανοιχτή σε όλα και λατρεύεις τα πονηρά παιχνίδια.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Δίδυμος, Καρκίνος, Ζυγός (πολύ καλή σεξουαλικότητα, ικανοποιεί ο ένας τον άλλο, σχέση χωρίς ρουτίνα), Τοξότης, Υδροχόος.

Ιχθύς

Προσφέρεις την υπέρτατη ικανοποίηση στον σύντροφό σου γιατί ξέρεις να διαβάζεις την ψυχοσύνθεσή του. Ο αισθησιασμός σου είναι μεγάλος. Σου αρέσουν οι ψίθυροι στο αυτί, οι αυτοσχεδιασμοί και το σεξ στο νερό.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις σεξουαλικά είναι: Καρκίνος (ο ένας προσέχει τον άλλο, ισορροπείτε και περνάτε τέλεια ερωτικά μαζί), Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

 

via

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Σαββάτο 6 Ιουνίου

πανσέληνος θάλασσα

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου 2020;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Ίσως δεν σου βγει όσο χαλαρή έλπιζες η μέρα επειδή καταπώς φαίνεται οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι δουλειές του σπιτιού δεν παίρνουν ρεπό.

Ταύρος
Ενώ μια εκδρομή θα ήταν εξαιρετική ιδέα, ίσως υπάρχουν υποχρεώσεις τύπου συγγενείς, διάβασμα που δεν το επιτρέπουν. Φρόντισε τουλάχιστον να βγεις λίγο στη φύση.

Δίδυμοι
Μην επενδύεσαι με στόμφο στα συμπεράσματα για τα ερωτικά σου, ανακατεύονται κι άλλοι και δεν γίνεται να είναι όσο ξεκάθαρα θα ήθελες.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγνοήσεις την βαθύτερη ανάγκη σου για να κάνεις κάποια τυπικούρα στην σχέση σου ή με την παρέα σου.

Λέων
Αν θέλεις να κάνεις ορισμένες δουλίτσες και πρακτικούρες μην υπολογίζεις ιδιαίτερα στην βοήθεια του συντρόφου σου.

Παρθένος
Μεγάλη η φιλοδοξία σου για την διασκέδαση και τα ερωτικά σου, όμως καλό είναι να την προσαρμόσεις στην πραγματικότητα. Δεν είναι ή όλα ή τίποτα.
Ζυγός
Όσο εντάξει κι αν είσαι στο σπίτι και απέναντι στην οικογένεια σου, μην το θεωρείς εγγύηση ότι θα στο ανταποδώσουν. Δεν πάει έτσι.

Σκορπιός
Αυτό το «άραξε στα κυβικά σου» σήμερα χρειάζεται όσον αφορά βόλτες, λόγια και προγράμματα. Η υπερβολή διαψεύδεται από το τι σηκώνουν οι βάσεις σου.

Τοξότης
Δεν σου πηγαίνει καθόλου να λειτουργείς με κριτήριο τι έχεις να κερδίσεις, άσε που δεν θα σε βοηθήσουν και οι συναλλαγές σου. Μείνε γενναιόδωρος.

Αιγόκερως
Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από «τις εντυπώσεις»,  μπορεί συνήθως να σε νοιάζουν, αλλά βλέπεις ότι στριμώχνεσαι, άφησε τις στην άκρη.

Υδροχόος
Εντάξει οι περιστάσεις είναι περιοριστικές κάποιες φορές, όμως συμβάλλεις κι εσύ στο να περιορίσεις τον εαυτό σου ακόμη παραπάνω.

Ιχθύες
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο. Ωραία τα σκέφτεσαι αλλά έχε στο νου σου και τα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν πρώτα και προσγειώσου κάπως.