Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Τάμτα: «Γράφουν αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου και με λένε φρικιό, τα κατανοώ»

τα
 clock 19:00 | 05/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη σε podcast της Athensvoice και αναφέρθηκε στα αρνητικά που η ίδια έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της.

 «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είχε στο μυαλό του μια εικόνα ενός γλυκού κοριτσιού που τα κατάφερε από το “Super Idol. Και ξαφνικά βλέπει μια Τάμτα με ένα agressive look που λέει τραγούδια που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται καθόλου και δεν καταλαβαίνουν γιατί φοράω κόκκινους φακούς στα μάτια μου. Κάποιοι λένε ότι τρελάθηκα», σημείωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Αυτό που κάνω δεν είναι για όλους. Είναι ότι βγήκα από τη νοοτροπία που είχα όλα τα προηγούμενα χρόνια, ξεκινώντας μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια τουλάχιστον, γιατί έπρεπε να επιβιώσω. Οπότε, όταν πρέπει να επιβιώσεις και ζεις από αυτό, έχεις να κάνεις την επιλογή είτε να πεινάσεις για να κάνεις αυτό που σ’ αρέσει πάρα πολύ είτε να πας με τα νερά του δεδομένου και του τι ζητάει η κοινωνία και του τι πουλάει. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν ήθελα να χάσω τον εαυτό μου και ήμουν κάπου στη μέση. Ήρθε η στιγμή που μεγάλωσε το παιδί μου και στάθηκε στα πόδια του, οπότε δεν είχα άγχος ότι πρέπει να βγάλω λεφτά για το φροντίσω. Αυτό ήταν πολύ μεγάλη ανάσα για μένα και έτσι βρήκα την ευκαιρία να βρω χρόνο για τον εαυτό μου» πρόσθεσε η Τάμτα.

Διαβάστε επίσης

Ετεοκλής Παύλου: «Προτιμώ να χάσω και το άλλο μου πόδι παρά την Ελένη Χατζίδου»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis