Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είναι έξαλλος με τις αναρτήσεις των γονιών του για τη Γιορτή του Πατέρα

beck
 clock 23:00 | 23/06/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ήταν φανερά ενοχλημένος  με τις αναρτήσεις των γονιών του για τη Γιορτή του Πατέρα καθώς συμπεριλαμβανόταν σε οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο ίδιος τους είχε ζητήσει στο παρελθόν να μην τον κάνουν tag ή να μην τον συμπεριλαμβάνουν σε δημοσιεύσεις τους στα social media.

Πηγή που επικαλείται το ίδιο μέσο, ανέφερε ότι ο Μπρούκλιν είναι «απολύτως έξαλλος» με τη δημόσια αυτή κίνηση, υποστηρίζοντας ότι «τους έχει ζητήσει να τον αφήσουν ήσυχο και εκείνοι συνεχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες του». Όπως πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο, ο 27χρονος θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώνεται ξανά η μεταξύ τους ένταση και θα προτιμούσε να μην δίνεται συνέχεια στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης 

Δύο μαύρα πουκάμισα: Κιμούλη - Μιχαλάκη στην Κρήτη για τα γυρίσματα της σειράς

Πιατάς: «Όποιος παίζει σε ταινία του Γιάννη Σμαραγδή πεθαίνει μετά, όπως ο Μουστάκας και ο Ψάλτης»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis