Σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η Κατερίνα Καραβάτου θα αναλάβει την καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Μάλιστα, μένει να μπουν οι υπογραφές που θεωρείται μια τυπική διαδικασία, ενώ έχει μείνει ανοιχτό το σενάριο να αναλάβει και την πολύ πρωινή καθημερινή ζώνη του σταθμού την ερχόμενη σεζόν.
«Η συμφωνία έχει κλειδώσει με τον ΑΝΤ1, δεν έχουν υπογράψει ακόμα αλλά θεωρείται τυπική διαδικασία. Να κάνει την καλοκαιρινή εκπομπή με πρεμιέρα 7 Ιουλίου. Έχει κλειδώσει, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Έχει μείνει ανοιχτό τι θα γίνει την επόμενη σεζόν στις καθημερινές.
Ο ΑΝΤ1 θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου και να είναι πριν από τον Λιάγκα. Η Κατερίνα σε συνεννόηση που έχει κάνει με τον ΑΝΤ1 είναι να δουν τι θα γίνει το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε. Έγινε ένα κάστινγκ την προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.
Διαβάστε επίσης
Στέλιος Διονυσίου – Αγνή Καλουμένου: Γάμος και βάφτιση για το γνωστό ζευγάρι