Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Νίκα: Βρέθηκε ο οδηγός της Bentley που παρέσυρε τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού

νικα
 clock 12:00 | 11/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της παρολίγον παράσυρσης της Αλεξάνδρας Νίκα, συζύγου του γνωστού τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού προέκυψαν το πρωί της Τρίτης (11.2.25).

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες οι αξιωματικοί της Τροχαίας κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του οδηγού της σκουρόχρωμης Bentley που παραλίγο να παρασύρει την σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα και να πάρει πλέον νέα τροπή η διαδικασία.

Οι αναλυτές μέσα από την εταιρεία leasing εντόπισαν τον άνθρωπο που το απόγευμα της Κυριακής οδηγούσε το πανάκριβο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για Έλληνα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ο οποίος έχει μισθώσει το πανάκριβο αυτοκίνητο μέσω μια βουλγαρικής εταιρείας.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές θα κληθεί σύντομα να περάσει από τα κεντρικά γραφεία της Τροχαίας για να δώσει άτυπες εξηγήσεις για το συμβάν στους αξιωματικούς καθώς δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου ανθρώπου, ούτε πηγε στην τροχαία να δώσει κατάθεση.

Βέβαια όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της Τροχαίας έχει περιθώριο τριών μηνών να καταθέσει μήνυση.

Μάλιστα και χθες στελέχη της Τροχαίας επικοινωνησαν με την κυρία Νίκα η οποία δεν ηθελε σε πρώτη φάση να δώσει συνέχεια στην περιπέτεια της.

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε επίσης

Τιμωρός - Spoiler: Η άφιξη της μυστηριώδους συγγραφέως στον εκδοτικό προκαλεί πανικό στον Λεωνίδα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis