Ελλάδα

Στο τιμόνι πέθανε 62χρονος

τιμόνι αυτοκινήτου

Τη ζωή του, ενώ οδηγούσε, έχασε χθες ο 62χρονος Τυρναβίτης Θεόδωρος Απ. Τανάγιας.

Λίγο πριν τις 6 χθες το απόγευμα – και κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου – το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος ενώ κινούνταν στον δρόμο από Αμπελώνα προς Τύρναβο, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολόνα.

Έτσι δημιουργήθηκε αρχικά η εντύπωση ότι ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από το τροχαίο ατύχημα και κατά την πρόσκρουση του ΙΧ στην κολόνα, αλλά σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, ο θάνατος ενδεχομένως να επήλθε από παθολογικούς λόγους ενώ οδηγούσε ο άτυχος Τυρναβίτης και έτσι να προκλήθηκε τελικά το τροχαίο ατύχημα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ερευνηθούν στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ελλάδα

Χαρδαλιάς για το τριήμερο: Κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκες, προστατεύουμε την πατρίδα μας

Χαρδαλιάς

Μεγάλη ήταν η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η πρώτη μετά την καραντίνα και το «lovkdown» που επιβλήθηκε στη χώρα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού

Επιχειρώντας ίσως να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις και διαβλέποντας τον κίνδυνο υπερβολικής «χαλάρωσης», που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια οδυνηρή «έξαρση» των κρουσμάτων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του, ξεκάθαρο μήνυμα μέσα από τα social media.

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας. Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός» έγραψε στο Facebook.

Και συνέχισε: «Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά! Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μεχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα...».