Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Σ εξέλιξη οι έρευνες στην Υδρα για τον φόνο 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας

_mg_7095.jpg
 clock 19:40 | 16/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Με προσαγωγές και εξέταση υπόπτων, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος με θύμα έναν 67χρονο ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Υδρα που έχει προκαλέσει σοκ στο νησί.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας της Υδρας προσπαθούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις των ερευνών σχετικά με την εισβολή ληστών στο σπίτι του 67χρονου και της 58χρονης συζύγου του που είχε τραγική κατάληξη.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στο νησί και διατηρούσε εστιατόριο στην περιοχή Ξηρή Ελιά. Οι δράστες φαίνεται ότι είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του ζευγαριού και οργάνωσαν σχέδιο για να ληστέψουν τις εισπράξεις του εστιατορίου.

Η παγίδα στήθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το ζευγάρι είχε επιστρέψει λίγο πριν στην διώροφη μονοκατοικία και στη συνέχεια πήγαν να κοιμηθούν.

Οι ληστές τουλάχιστον τρεις εισέβαλαν στο σπίτι και κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο της συζύγου. Της επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά και αφού την υποχρέωσαν να πιει υπνωτικό την έδεσαν χειροπόδαρα με σεντόνι, την φίμωσαν και της έκλεισαν τα μάτια. Στην συνέχει επιτέθηκαν στο σύζυγο ,τον έδεσαν και αυτόν και τον φίμωσαν. Η σύζυγος συνήλθε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ,κατάφερε να λυθεί και να πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο του 67χρονου.Βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τραγική εξέλιξη καθώς ο 67χρονος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Για τις ακριβείς συνθήκες προκάλεσαν το θάνατό του άτυχου ιδιοκτήτη ταβέρνας, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός επειδή ήταν φιμωμένος, αν προκλήθηκε από την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε ή αν οι δράστες τον χτύπησαν, θα αποφανθεί στην εξέταση ο ιατροδικαστής.

Οι ληστές δεν αποκλείεται να ήταν αλλοδαποί, από την Γεωργία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος φέρεται να τους άκουσε να μιλάνε και να αναγνώρισε κάποιες λέξεις, 

Στην αστυνομία έχουν προσαχθεί άτομα που περιφέρονταν στο λιμάνι και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούσαν θαλάσσιο ταξί για την μεταφορά τους.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis