Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ο αγώνας δρόμου μιας μητέρας για να εισαχθεί σε νοσοκομείο

κορωνοϊός-γιατρός-νοσοκομείο

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας δύο παιδιών από τα νότια προάστια της Αθήνας στο Star, η οποία όπως αναφέρει εδώ και μια εβδομάδα έχει πυρετό. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες και κάνει αγώνα δρόμου για να εισαχθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έως και 40 λεπτά η αναμονή στο τηλέφωνο για τον ΕΟΔΥ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ταλαιπωρούμενη από δύσπνοια, υψηλό πυρετό και έντονο βήχα και με το φόβο του κορωνοϊού απευθύνθηκε στον ΕΟΔΥ στην προσπάθειά της να βρει λύση και να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Ο ΕΟΔΥ της πρότεινε να παραμείνει στο σπίτι και τελικά συμβουλεύτηκε ιδιώτη γιατρό ο οποίος της χορήγησε αντιβίωση. Ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και έτσι επικοινώνησε ξανά με τον ΕΟΔΥ, την παρέπεμψε στο Ασκληπιό Βούλας απ΄όπου τελικά την… την έστειλαν στο Θριάσιο και από εκεί στο Σωτηρία.

Τελικά ο γολγοθάς της άτυχης γυναίκας σταμάτησε στο Σωτηρία, όπου πήγε στα εξωτερικά ιατρεία μαζί με άλλους ασθενείς για να εξεταστεί.

Ελλάδα

Χτύπησαν ηλικιωμένη με κατσαβίδι για να την ληστέψουν

ηλικιωμένη

Μέρα μεσημέρι δύο άντρες μπήκαν σε πολυκατοικία στον Άγιο Στέφανο και χτύπησαν στο πρόσωπο την άτυχη ηλικιωμένη για να της αρπάξουν 400€ μέσα από το πορτοφόλι της.