Ελλάδα

Εξαφανίστηκε συνεργός της Πόλας Ρούπα

πολα ρουπα.jpg

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, μετά την εξαφάνιση συνεργού της Πόλας Ρούπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου είχε συλληφθεί το 2017 στον Άγιο Δημήτριο και είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

Kατηγορείται για εμπλοκή στη δράση της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», με την ίδια να έχει παραδεχθεί στο παρελθόν τη συμμετοχή της στην οργάνωση.

Σήμερα βρισκόταν σε εξέλιξη η τελευταία μέρα της δίκης της υπόθεσής της και αναμενόταν η απόφαση. Η Αθανασοπούλου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 34 ετών, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, παρότι όλο αυτό το διάστημα πήγαινε στο δικαστήριο και παρακολουθούσε τη δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την εξαφάνισή της δήλωσε στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου ο πατέρας της, οποίος πήγε στο σπίτι της και δεν τη βρήκε εκεί.
enikos.gr

Ελλάδα

Συναγερμός για κορίτσι που παρασύρθηκε στα ανοιχτά με στρώμα θαλάσσης

στρώμα θαλάσσης

Ένα κορίτσι πάνω σε φουσκωτό στρώμα θαλάσσης διέτρεξε κίνδυνο όταν το στρώμα παρασύρθηκε στα ανοικτά στη θαλάσσια περιοχή Πλάκα της Νάξου, πάντως το συμβάν είχε αίσιο τέλος.

Στη θαλάσσια περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ταχύπλοο και περιπολικό όχημα από ξηράς. Το κορίτσι εντοπίστηκε από το ταχύπλοο και μεταφέρθηκε στην παραλία, καλά στην υγεία του.