Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιμένει για Γλέζο ο Μιχελογιαννάκης

Επιμένει για Γλέζο ο Μιχελογιαννάκης
 clock 10:05 | 16/02/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Την ώρα που φουντώνει η συζήτηση για το πρόσωπο που θα προταθεί για την προεδρία της Δημοκρατίας και ενώ εκτός του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ήρθε στη δημοσιότητα και το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης επιμένει στην πρότασή του για τον Μανώλη Γλέζο:

"Οι πλατείες γέμισαν οι Έλληνες ξανά ανάπνευσαν και αυτά μέχρι τώρα από απλά πράγματα με βαθιά πολιτική βαρύτητα. Παραδείγματα, έφυγαν τα κάγκελα από την βουλή, διεκδικεί ο Πρωθυπουργός Τσίπρας ίσος με ίσους. Τα προεδρικά διατάγματα, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα νομοσχέδια σε ένα άρθρο, το κατεπείγον, η μη άρνηση συμβολικά έστω και μια φορά του προέδρου της  δημοκρατίας, κόστισαν. Άρα ο όχι σε μνημονιακό Πρόεδρο.

Είχα προ δεκαημέρου προτείνει τον  σύντροφο Μανώλη Γλέζο. Επιμείνω σε αυτόν και για συμβολικούς και για πολιτικούς και για πρακτικούς λόγους.

Συμβολικούς. Οι Γερμανικές αποζημιώσεις

Πολιτικούς. Το τέλος της αισχρής μεταπολίτευσης με το πίνγκ πόνγκ Παπανδρέου Καραμανλής και τανάπαλι.

Πρακτικούς. Φεύγει από ευρωβουλή,  μπαίνει επίτροπος από το ΣΥΡΙΖΑ  και μπαίνει στην θέση του ο άξιος σύντροφος Μηλιός.

Πρέπει να  πιεστεί ο Μανώλης Γλέζος.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis