Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Στους 34 οι νεκροί από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες

βρυξέλλες εκρήξεις
 clock 13:12 | 28/03/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Βελγίου αναθεώρησε τον αριθμό των νεκρών από τις εκρήξεις της περασμένης Τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σε σταθμό του μετρό σε 34, περιλαμβανομένων των τριών δραστών.

Προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι σκοτώθηκαν 31 άνθρωποι, περιλαμβανομένων των δραστών, και ότι τραυματίστηκαν περισσότεροι από 300.

Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων ανέφερε επίσης στην ιστοσελίδα του πως έχουν αναγνωριστεί 28 από τα θύματα. Από αυτούς, οι 15 σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο, από τους οποίους οι έξι ήταν Βέλγοι και οι υπόλοιποι εννέα ξένοι υπήκοοι.

Στα 13 θύματα από την έκρηξη στο μετρό περιλαμβάνονται 10 Βέλγοι και τρεις ξένοι υπήκοοι.

Μεταξύ των ξένων υπηκόων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις περιλαμβάνονται πολίτες της Βρετανίας, της Ιταλίας, της Κίνας, της Ολλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Σουηδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

real.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis