Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκροί τρεις Τούρκοι στρατιώτες από επίθεση της ISIS

isis
 clock 23:19 | 09/09/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας στρατιώτης τραυματίστηκε σε μια επίθεση που εξαπέλυσαν μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εναντίον ενός άρματος μάχης στη βόρεια Συρία σήμερα, έκανε γνωστό ο τουρκικός στρατός σε μια ανακοίνωση.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η Άγκυρα ξεκίνησε την πρώτη ευρεία στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία πριν από δύο εβδομάδες σε μια απόπειρα νααπωθήσει το Ισλαμικό Κράτος μακριά από τα σύνορά της και να αποτρέψει τους Κούρδους πολιτοφύλακες της Συρίας να καταλάβουν εδάφη.

Νωρίτερα σήμερα, στις αεροπορικές επιδρομές που διεξήγαγε η Τουρκία επλήγησαν και καταστράφηκαν τέσσερα κτίρια που χρησιμοποιούσε το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Πριν από τρεις ημέρες, άλλοι τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην πρώτη φονική επίθεση της τζιχαντιστικής οργάνωσης εναντίον των τουρκικών δυνάμεων, από την έναρξη των επιχειρήσεων στη βόρεια Συρία την 24η Αυγούστου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis