Στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΦΗ «The football classroom», που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, το Δημοτικό Σχολείο Γέργερης επισκέφθηκε το ΒΑΚ.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς πρώτα έπαιξαν ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Elite Ακαδημίας και στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας, παίρνοντας αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ “The football classroom”, το οποίο συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, το Δημοτικό Σχολείο Γέργερης επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
Οι μαθητές, αφού πρώτα έπαιξαν ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Elite Ακαδημίας, στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση και πήραν αυτόγραφα
από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.