Αθλητικά

Έφτασε τα 600 ματς σαν προπονητής ο Δώνης

donis.jpg

Το ματς με τον Ολυμπιακό είχε και ιδιαίτερη σημασία προσωπικά για τον προπονητή του ΠΑΟ, Γιώργο Δώνη, μιας και ήταν ο 600ος του αγώνας σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας.
Μία διαδρομή που ξεκίνησε το 2003 από τον Ηλυσιακό και συνεχίζεται τώρα στον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή των πράσινων να έχει καθίσει όλα αυτά τα χρόνια στους πάγκους των ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ατρομήτου, ΠΑΟΚ, Αλ Χιλάλ, Αλ Σαρτζά και ΑΠΟΕΛ.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.