Αθλητικά

Αξιωματούχοι Taekwon-do : Εντυπωσιάστηκαν από τα ‘’Δυο Αοράκια’’

taekvonto-aorakia.jpg

Με επιθεώρηση στο κλειστό γυμναστήριο στα "Δύο Αοράκια", ολοκλήρωσαν την Τρίτη (8/6) τα στελέχη της Παγκόσμιας και Ελληνικής ομοσπονδίας Taekwon-do I. T. F την παρουσία τους στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do I. T. F , που θα γίνει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου  (Δύο Αοράκια) από 23 έως 31 Οκτωβρίου του 2021.

Οι ξένοι παράγοντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το στάδιο, εκεί όπου τους υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς και ο υπεύθυνος σταδίου, Δημήτρης Τσιράκος.

Η αντιπροσωπεία, αποτελείται από τους Μάριο Μπογκντάνοφ,  Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-do, Βερτζίλι Σιτνίλσκι, μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας και αρμόδιο σε θέματα διαιτησίας, Μιχάλη Ζωγράφο Πρόεδρο της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας  Taekwon-do  , Αναστάσιο Βαλασιάδη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Παρασκευή Βασιλείαδη Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ηλία Τζανίδη, επικεφαλής της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, και τον Χρυσολόγη Βασιλιά,  εκπρόσωπο της αθλητικής εταιρείας που στηρίζει την διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βόλει: Έρχεται Ηράκλειο η Εθνική Γυναικών για προετοιμασία

Εuro 2020: «Δεν θα ξανακάνουμε ποτέ τέτοιο Euro» λέει ο Τσεφερίν