Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

22/2/22: Τι σηματοδοτεί η «Twosday» για τη ζωή μας

Image
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
 clock 10:17 | 22/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι γεμάτος σπάνιες και ιδιαίτερες ημερομηνίες. Η 2 Φεβρουαρίου 2022 μία από αυτές, επειδή είναι παλίνδρομη. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζεται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός (2/2/22).

Ωστόσο δεν πρόκειται μόνο για ημερομηνία μοναδική, αλλά και για μια ημέρα που όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, προσφέρει μόνο αισιοδοξία, κοινωνικότητα και ενσυναίσθηση. Κάποιοι την παρομοιάζουν με μια συμπαντική απάντηση στην έλλειψη ανθρώπινης επαφής που βιώσαμε εν μέσω της πανδημικής κρίσης και που μας στοίχισε πολύ.

Η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ εξηγεί πως δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατηρήσης και των σχέσεων. Σήμερα, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να πει κανείς πως η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία, σύμφωνα με την αριθμολόγο Τζοάνα Ογκούστα.

Ακριβώς όμως αυτή η ιδιαιτερότητα της ημέρας την έχει καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλή για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola -κάτι που σημαίνει πολλά, δεδομένου ότι οι Τρίτες είναι ιστορικά η λιγότερο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για γάμους.

Σύμφωνα με τον αριθμολόγο Τζέσι Κάλσι «αυτή η μέρα είναι η καλύτερη για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας».

Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες δραστηριότητες, ακόμη και επαγγελματικές ή κοινωνικές. Η ημερομηνία μπορεί να είναι η αφορμή για να αναδείξουμε τη βαθιά ριζωμένη επιθυμία μας για ισορροπία και αρμονία με τους άλλους. «Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας» αναφέρει ο ειδικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα κάνεις το κάθε ζώδιο να τρέχει από πίσω σου

DIY: Θαυματουργή θεραπεία για πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες!

Η απιστία δεν επιβεβαιώνει την αξία σου.. επιβεβαιώνει μόνο το πόσο λίγος είσαι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis