Πολιτικό Παρασκήνιο

Τσίπρας σε Παπαδάκη: Πολύ με εκνευρίζατε ως πρωθυπουργό (βίντεο)

ΑΛέξης Τσίπρας - Γιώργος Παπαδάκης

Για το μέρισμα και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης μίλησε μεταξύ άλλων ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη και με αυτή την αφορμή έστρεψε και τα… βέλη του σε μερίδα των ΜΜΕ.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας «πέρυσι τέτοιο καιρό, εσείς εδώ ασκούσατε κριτική – και καλά κάνατε – διότι εσείς εδώ είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης η οποία είναι σταθερά και διαχρονικά αντιεξουσιαστική, είστε οι αντιεξουσιαστές των ΜΜΕ και πρέπει να σας πω ότι πολύ με εκνευρίζατε ως πρωθυπουργό και ορθά κάνατε, αλλά φαντάζομαι τώρα συνεχίζεται να εκνευρίζετε άλλους».

Κλείνοντας το σχόλιο, ο παρουσιαστής ανταπάντησε:

«Εύχομαι αυτή την περίοδο να εκνευρίζω τον κ. Μητσοτάκη».

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλτσούνια, τσικουδιά, κρητικό τυρί και ντολμαδάκια για τον Πομπέο

Γεύμα εργασίας Μητσοτάκης - Πομπέο

Γεύμα εργασίας παραχώρησε το μεσημέρι, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Σε φωτογραφίες διακρίνονται οι δύο άνδρες να συζητούν σε φιλικό κλίμα αρχικά έξω από το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού και στη συνέχεια στο τραπέζι, το κέντρο του οποίου κοσμεί μία εντυπωσιακή ανθοσύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος εργασίας περιλαμβάνει χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, καλτσούνια κρητικά, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας, τσικουδιά, λευκό και κόκκινο κρασί.

Σημειώνεται ότι στο γεύμα εργασίας συμμετέχουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.