Πολιτικό Παρασκήνιο

Τσίπρας σε Παπαδάκη: Πολύ με εκνευρίζατε ως πρωθυπουργό (βίντεο)

ΑΛέξης Τσίπρας - Γιώργος Παπαδάκης

Για το μέρισμα και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης μίλησε μεταξύ άλλων ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη και με αυτή την αφορμή έστρεψε και τα… βέλη του σε μερίδα των ΜΜΕ.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας «πέρυσι τέτοιο καιρό, εσείς εδώ ασκούσατε κριτική – και καλά κάνατε – διότι εσείς εδώ είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης η οποία είναι σταθερά και διαχρονικά αντιεξουσιαστική, είστε οι αντιεξουσιαστές των ΜΜΕ και πρέπει να σας πω ότι πολύ με εκνευρίζατε ως πρωθυπουργό και ορθά κάνατε, αλλά φαντάζομαι τώρα συνεχίζεται να εκνευρίζετε άλλους».

Κλείνοντας το σχόλιο, ο παρουσιαστής ανταπάντησε:

«Εύχομαι αυτή την περίοδο να εκνευρίζω τον κ. Μητσοτάκη».

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.