Πολιτικό Παρασκήνιο

Τα πρωτότυπα κάλαντα στον Κουτσούμπα και το δώρο που έλαβε

κουτσούμπας κάλαντα μαντίλα

Τα πιο πρωτότυπα κάλαντα ήταν αυτά που άκουσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας γιατί σε αντίθεση με τις πολύ παραδοσιακές συνήθειες, τα άκουσε τόσο στα ελληνικά όσο και στα αραβικά, από μια χορωδία αξιολάτρευτων μικρών παιδιών της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα.

Τα μέλη της Κοινότητας προσέφεραν, όπως αναφέρει ο "Μικροπολιτικός" στα "ΝΕΑ", στον ΓΓ του ΚΚΕ μια παλαιστινιακή μαντήλα για τη συμπαράσταση του κόμματος στους αγώνες τους και αυτός δήλωσε πως "στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η αγωνιστική αισιοδοξία, η ελπίδα, η λαϊκή ανάταση, η αντίσταση, η συμμαχία μπορούν να προετοιμάσουν πραγματικά το έδαφος για ένα πιο ευτυχισμένο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας με πραγματική ειρήνη και ευημερία για όλους και όλες. Το δικαιούνται οι λαοί της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, όλοι οι λαοί παντού".

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.