Πολιτικό Παρασκήνιο

Πυρά... ανταλλάσσουν Μητσοτάκης - Θεοδωράκης

μητσοτάκης θεοδωράκης

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» δήλωσε ότι το Ποτάμι δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης, έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο.
Τι είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για αλλαγή του εκλογικού χάρτη, στην παραφιλολογία για δημιουργία ενός νέου κομματικού σχήματος «στα δεξιά» της ΝΔ, αλλά και στις εξελίξεις που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην Κεντροαριστερά έδωσε απαντήσεις ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις εντάσεις στο Κίνημα Αλλαγής, δεν δίστασε να απευθύνει κάλεσμα προς εκείνους τους ψηφοφόρους που δυσθυμούν με τα ανοίγματα στελεχών του ΚΙΝΑΛ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η απάντηση Θεοδωράκη με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην απάντησή του, την οποία ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο, με τίτλο «Έχει λόγο ύπαρξης το Ποτάμι; – Μια οφειλόμενη απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη», γράφει οτι το Ποτάμι έχει λόγο ύπαρξης και θα συνεχίσει μέχρι η Ελλάδα να φύγει από τα δεσμά των λαϊκιστών και ότι θα συνεχίσει να μάχεται εναντίον του παλαιοκομματικού συστήματος, μαζί με τους συμμάχους του στο Κίνημα Αλλαγής.
Προσθέτει ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την αλλαγή του Συντάγματος και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ενώ τάσσεται υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου (και υπέρ του «σπασίματος» των εκλογικών περιφερειών-μαμούθ τύπου Β' Αθηνών) αλλά και υπέρ τού να επιτραπεί η ψήφος στους απόδημους Έλληνες.
Και προσθέτει: Αν το Ποτάμι εκλείψει, ποιος θα τολμήσει να πει την αλήθεια για το Μακεδονικό και το Κυπριακό;

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Γιορτή της Μητέρας: Ο Μητσοτάκης εύχεται «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του και σε όλες τις μαμάδες

οικογενεια μητσοτακη