Πολιτικό Παρασκήνιο

Χαλαρός διάλογος για τα παιδιά τους (βίντεο)

τσίπρας γεννηματά

Έναν χαλαρό διάλογο μπροστά στις κάμερες είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Τα... είπαν για τα παιδιά τους, με τον Πρωθυπουργό να λέει πως τα δικά του παιδιά παρότι είναι πολύ μικρά, παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλλιάνος: Στόχος εμπρηστών το γραφείο του (φωτογραφίες)

Καλλιάνος

Ανάρτηση στα social media έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος σχετική με την επίθεση που έγινε από αγνώστους στο γραφείο του το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα ανήρτησε ο βουλευτής της ΝΔ στο Facebook, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κύρια είσοδο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50. Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά.

Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δένδιας: Δέσμευση των ΗΠΑ υπέρ της σταθερότητας και της ευημερίας της Ελλάδας

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Σε θέση «μάχης» οι έξι υποψήφιοι

ESPA BANNER