Πολιτικό Παρασκήνιο

Φώφη Γεννηματά: Κανένα παιδί το 2020 χωρίς ζεστή αγκαλιά

φώφη γεννηματά

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποίησε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, λίγο πριν την έλευση του νέου έτους.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την ευχή, το 2020 όλα τα παιδιά να έχουν μία ζεστή αγκαλιά.

«Όλα τα παιδιά έχουν ανάγκη από την οικογενειακή αγκαλιά. Υπάρχουν όμως παιδιά, που μεγαλώνουν εδώ στο νοσοκομείο, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Η δική μας προτεραιότητα είναι να στηρίξουμε τις οικογένειες, έτσι ώστε να μπορέσουν τα περισσότερα να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Για όσα όμως αυτό δεν είναι δυνατόν, θα είμαστε εδώ παρόντες μαζί με το νοσοκομείο, για να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται μία λύση. Το 2020 κανένα παιδί χωρίς μια ζεστή αγκαλιά. Αυτό είναι το μήνυμά μας», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.