Πολιτικό Παρασκήνιο

Εξορμήσεις για τον πρωθυπουργό στη Σαμοθράκη

Εξορμήσεις Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στην περιοχή που είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του νησιού και έχει φανατικούς φίλους διαχρονικά.

Μαζί του στην δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς στο σημείο αυτό, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και η σύζυγος του Μαρέβα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Θανάσης Τσώνης και ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebοok.

 

 

 

 

Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να ξεναγήσουμε το πρωθυπουργικό ζεύγος στην "άγρια" ομορφιά της Σαμοθράκης,...

Δημοσιεύτηκε από Athanasios Tsonis στις Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Όλο και περισσότεροι βουλευτές ρίχνονται στη μάχη κατά του ιού

Βουλή

Βουλευτές-γιατροί του ελληνικού κοινοβουλίου βγάζουν προσωρινά τα κουστούμια τους, φορούν την ιατρική ποδιά και ρίχνονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού προκειμένου να ενισχύσουν το ΕΣΥ που «πιέζεται» αισθητά.

Πέντε μέχρι στιγμής βουλευτές έχουν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση των νοσοκομείων στις εκλογικές τους Περιφέρειες στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Πρόκειται για τους: Χρήστο Κέλλα, Βασίλη Γιόγακα  και Κωνσταντίνο Μπλούχο από τη ΝΔ, τον Γιώργο Λαμπρούλη από το ΚΚΕ και τον Παύλο Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

Ο Χρήστoς Κέλλας γιατρός-αναισθησιολόγος και αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, είναι ο πρώτος Έλληνας βουλευτής που νόσησε από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης. Με την δικιά του επιστολή προς τον κ. Τασούλα ζήτησε την απαλλαγή του από τα καθήκοντα του ΣΤ' αντιπροέδρου της Βουλής, προκειμένου να βοηθήσει ως πνευμονολόγος στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Το παράδειγμα των παραπάνω βουλευτών ακολούθησε και ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, χειρούργος, Κωνσταντίνος Μπλούχος, αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στη λίστα προστίθεται, ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ,  Βασίλης Γιόγακας, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει: «Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και τίθεμαι ως καρδιολόγος στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της 6ης Υ.ΠΕ. εθελοντικά και χωρίς αποζημίωση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη στήριξη των ασθενών και των επαγγελματιών του Ε.Σ.Υ., που έχουν υπερβάλει εαυτούς. Τώρα, την ώρα της πιο μεγάλης μάχης που δοκιμάζει τις αντοχές τους στα όρια, μάς χρειάζονται περισσότερο παρά ποτέ!».