Πολιτικό Παρασκήνιο

Έτρεξε και ο Λευτέρης στον Ημιμαραθώνιο

aygenakis.jpg

«Γλακώ κι εγώ στην Κρήτη» στον Ημιμαραθώνιο στο Αρκαλοχώρι, με τους παράλληλους αγώνες 5χλμ, 10χλμ, 1.000μ. και 200μ. ΑμεΑ. Ετρεξαν και φέτος χιλιάδες Ελληνες και ξένοι,αθλητές αλλά και ερασιτέχνες δρομείς.Η άσκηση είναι υγεία.Μπράβο σε διοργανωτές, εθελοντές και χορηγούς.

Με αυτά τα λόγια ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού σχολίασε τη δική του συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που έγινε στο Αρκαλοχώρι.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Για καφέ Φλαμπουράρης - Γείτονας

καφες

Στη Μεγάλη Βρετανία το μεσημέρι της Δευτέρας μια πολιτική παρέα που απολάμβανε τον καφέ της κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Όπως αναφέρουν "ΤΑ ΝΕΑ", δύο άντρες έπιναν τον καφέ τους και μιλούσαν χαμηλόφωνα. Ο ένας ήταν ο Κώστας Γείτονας, επί πολλά χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη αλλά και μέντορας της Φώφης Γεννηματά.

Ο δεύτερος ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μέντορας ως γνωστόν του Αλέξη Τσίπρα. "Με τον Αλέκο γνωριζόμαστε από παλιά, πολύ παλιά, από το Τεχνικό Επιμελητήριο, που ήταν τότε με τον Ιωαννίδη και τους άλλους, και είπαμε να πιούμε έναν καφέ να θυμηθούμε τα παλιά" είπε ο Κώστας Γείτονας όταν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη συνάντηση.