Πολιτική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Μάχομαι για τη μεγαλύτερη διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Μειμαρακης

«Μάχομαι για τη μεγαλύτερη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00», ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημειώνοντας επίσης: «Θα κάνω ό,τι χρειάζεται προκειμένου η "φανέλα" να πάει καλά».
 
Αναφερόμενος στη δική του συμμετοχή, ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αγωνιστεί ως απλός στρατιώτης, ώστε να καταγραφεί η μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Πιστεύω, ότι η δική μου συμμετοχή, επειδή ακριβώς απαιτεί σταυρό, θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους Νεοδημοκράτες, απέναντι σε μια χαλαρή ψήφο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε, επίσης, ξεπερασμένες τις διαχωριστικές γραμμές δεξιά αριστερά και επανέλαβε ότι και στην Ευρώπη θέλει να εκφράσει τον μέσο Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει ασφάλεια, φορολογικό πλαίσιο, επενδύσεις, δουλειές, που θέλει να γυρίσουν πίσω τα παιδιά του, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτόν τον πολίτη άλλωστε έχει στο επίκεντρο ο κοινωνικός φιλελευθερισμός που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη ΝΔ».
 
Αναφερόμενος στη σημασία των ευρωεκλογών και τα διλήμματα που τίθενται καθ΄ οδόν προς την κάλπη της 26ης Μαΐου, ο πρώην πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Η Ευρώπη έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει καθώς το 80% των αποφάσεων των κρατών - μελών της είναι πλέον οδηγίες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το δίλημμα τώρα είναι ποια Ευρώπη θέλουμε και όχι μνημόνιο-αντιμνημόνιο, όπως ήταν το 2014». Επίσης, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, θα αποτελέσει ισχυρό αίτημα για πολιτική αλλαγή στη χώρα και γι΄ αυτό η ΝΔ θα πρέπει να καταγράψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική.
 
Τέλος, ερωτηθείς για τον πήχη των ευρωεκλογών και το ποσοστό που έχει θέση ο Άδωνις Γεωργιάδης στο 3,5% διαφορά, ο κ. Μεϊμαράκης απέφυγε να αντιπαρατεθεί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος, λέγοντας: «Την ώρα της μάχης δεν μιλάω για ποσοστά. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης είναι αγωνιστής και αντιπρόεδρος. Δεν έκανε κατάληψη της αντιπροεδρίας. Έχει διοριστεί. Θα πάω εγώ κόντρα στον αντιπρόεδρο, σε προεκλογική περίοδο; Δεν μπορώ να το κάνω».
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εσωκομματικές εκλογές στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ

ΝΟΔΕ ηρακλείου

Εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των Οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της ΝΔ.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου του κόμματος με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην Εκλογική Περιφέρεια του Ηρακλείου:

-Ημερομηνία Διεξαγωγής ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (Νο.Δ.Ε.) & ΔΗΜ.Τ.Ο. και Μελών Δ.Ε.Ε.Π. & ΔΗΜ.Τ.Ε. Κυριακή, 24/10/21 (ώρες 10.00-19.00)  

-Κατάθεση Υποψηφιοτήτων στις κατά τόπους  ΔΗΜ.Ε.Φ.Ε και ΕΦ.Ε.Ε.Π. από 29/9/21 ώρα 10.00 μέχρι και 01/10/21 ώρα 19.00

-Προθεσμία εξόφλησης συνδρομής έκδοσης ή ανανέωσης κάρτας μέλους Ν.Δ. (ως προϋπόθεση δικαιώματος εκλέγειν) η 15/10/21

(Σημ. η διαδικασία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στην ιστοσελίδα  www.nd.gr ή με επίσκεψή στα γραφεία Δ.Ε.Ε.Π (Νο.Δ.Ε.) Ηρακλείου τις ώρες λειτουργίας τους)

Μέχρι το πέρας της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών οι ώρες λειτουργίας των κεντρικών  γραφείων της ΝΟΔΕ  θα είναι : 09.00 – 13.00 και 18.30-21.30  καθημερινά εκτός Σ/Κ

Με νεότερη ανακοίνωση, θα υπάρξει ενημέρωση για τους χώρους και τις λεπτομέρειες διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

 

Διαβάστε επίσης:

Λιμάνι Ηρακλείου - ΤΑΙΠΕΔ: Εννέα επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Κρήτη: Τεράστια απειλή η ερημοποίηση - Χρειάζονται ειδικά σχέδια διαχείρισης

ESPA BANNER