Πολιτική

Τζανακόπουλος: Κανένα νέο μέτρο μετά το 2018

τζανακοπουλος

Η θέση της κυβέρνησης ήταν και είναι σαφής.  Δεν θα αποδεχθεί τη νομοθέτηση μέτρων για μετά το 2018, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η θέση της ελληνικής κυβέρνησης παραμένει σταθερή στα εργασιακά και τα δημοσιονομικά, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της β? αξιολόγησης, χωρίς τη νομοθέτηση νέων μέτρων, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε για ψευδή στοιχεία, του ΔΝΤ και κάλεσε το Ταμείο να δείξει σεβασμό στον ελληνικό λαό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις αποτυχημένες προβλέψεις του ΔΝΤ από το 2011 ως το 2013 όταν το ΔΝΤ προέβλεπε ανάπτυξη και η χώρα είχε μεγάλη ύφεση η οποία κυμάνθηκε μεταξύ 3,3% ως 6,6% 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε για ψευδή στοιχεία τα οποία επικαλούνται στο άρθρο τους οι Τόμσεν και Όμπσφελντ, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση θα περίμενε ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τον ελληνικό λαό, το Ταμείο να μην βασίζεται σε ανακριβή και ψευδή στοιχεία.
 

Πολιτική

Κικίλιας: Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας

Τις προοπτικές για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας συζήτησε την Τρίτη ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, σε σύσκεψη που είχε με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, καθώς η Ελλάδα μπορεί να εισπράξει ουσιώδη προστιθέμενη αξία και να δομήσει μια τουριστική εμπειρία που θα ενσωματώνει όλες τις μορφές τουρισμού.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Τουρισμού είχε ανακοινώσει από τη ΔΕΘ, ότι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα είναι home port και hub για τον τουρισμό κρουαζιέρας.

Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύει με νέα εργαλεία την κρουαζιέρα, μέσω της οποίας, όπως χαρακτηριστικά έχει επισημάνει, θα υπάρξει δυνατότητα να αναπτυχθούν ειδικές μορφές τουρισμού, όπως είναι ο θρησκευτικός τουρισμός, ο γαστρονομικός τουρισμός, οι δρόμοι του κρασιού, ο ιαματικός τουρισμός κ.α..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σχολεία - Ηλεία: Πατέρας-αρνητής απείλησε ότι θα σκοτώσει με καραμπίνα τη διευθύντρια

Κορωνοϊός: Στα 2.978 τα νέα κρούσματα - 322 οι διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι

Συνάντηση ΑΔΜΗΕ - Περιφέρειας Κρήτης για την διασύνδεση Κρήτης-Αττικής

ESPA BANNER