Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Αβραμόπουλου στο Παρίσι με Καζνέβ και Λε Ρου

αβραμόπουλος.jpg
 clock 13:44 | 16/01/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ και τον υπουργό Εσωτερικών Μπρινό Λε Ρου.

Κύριο θέμα των συζητήσεων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, θα αποτελέσουν οι τρέχουσες προκλήσεις στο μεταναστευτικό και την ασφάλεια. 

Ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο της Γερουσίας Ζεράρ Λαρσέ, τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ζαν Μπιζέ, καθώς και με τον εισηγητή της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων Φρανσουά-Νοέλ Μπιφέ.

Επίσης, ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα παραθέσει την εναρκτήρια ομιλία στο "Youth & Leader Summit 2017" που διοργανώνει η Σχολή Διεθνών Σχέσεων της «Sciences Po» στο Παρίσι, με θέμα την μεταναστευτική κρίση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis