Πολιτική

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης

ζαχαριας κεφαλογιαννης

Στις εργασίες του δέκατου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγεται στην Αθήνα συμμετέχει ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης με την ιδιότητα του συνέδρου. Ο κ. Κεφαλογιάννης πραγματοποιεί σειρά διαδοχικών επαφών με στελέχη και μέλη της παράταξης, στο πλαίσιο της ανταλλαγής ιδεών και απόψεων με φόντο την δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα. Στο περιθώριο της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

''Η έναρξη των εργασιών του δέκατου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει τα μέλη και τους φίλους της παράταξης πιο ενωμένους απο ποτέ, συνοδοιπόροι στην μεγάλη προσπάθεια ανατροπής της αδιέξοδης πολιτικής που υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της Νεάς Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει το δρόμο της αλλαγής μέσα από μεταρρυθμίσεις με σαφή και ξεκάθαρο ευρωπαϊκο προσανατολισμό. Είναι ώρα να μπει φρένο στη δημαγωγία μίας καταστροφικής κυβέρνησης που έχει βυθίσει την χώρα στην ύφεση και οδηγεί την μικρομεσαία τάξη σε αφανισμό''.
 

ζαχαριας κεφαλογιαννης

ζαχαριας κεφαλογιαννης, by meropi

 

Πολιτική

Φον Ντερ Λάιεν: Στο 60% το ποσοστό των εμβολιασμένων στην ΕΕ

ούρσουλα φον ντερ λάιεν

Το 60% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ θα έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό μέχρι τις 27 Ιουνίου αναφέρει γράφημα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο τουίτερ η Πρόεδρος της Κομισιόν.

«Παρουσίασα στους ηγέτες των κυβερνήσεων την πορεία της παράδοσης των εμβολίων και του εμβολιασμού, καθώς και τις εκτιμήσεις για τις παραδόσεις έως το τέλος του έτους», σημειώνει η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

«Έχουμε σημειώσει σταθερή πρόοδο. Ξεπεράσαμε τους στόχους παράδοσης για το 2ο τρίμηνο. Αλλά πρέπει να επιταχύνουμε περαιτέρω τον εμβολιασμό» προσθέτει.

Μέχρι τις 27 Ιουνίου, θα έχουν παραδοθεί 424 εκ. δόσεις εμβολίων στην ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται το επιδημιολογικό παρατηρητήριο Κρήτης

Κορωνοϊός - Τζανάκης στο Ράδιο Κρήτη: Κρούσματα και ινδικής μετάλλαξης στο νησί

Χάρτης ECDC: «Πρασίνισε» η Ελλάδα εκτός Αττικής και Δυτικής Μακεδονίας