Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Φιάσκο η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

παναγιώτης Λαφαζάνης

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε σχολιάζοντας το Συμβούλιο Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, έκανε την παρακάτω τοποθέτηση:

"Το Συμβούλιο Αρχηγών, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε σε φιάσκο και παρωδία αλλά και σε θέατρο σκιών με τη συνδρομή όλων των συμμετεχόντων του.

Οι ευρώπληκτοι αρχηγοί του συνεταιρισμού νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών κομμάτων, όσες ώρες και αν συνεδρίαζαν, δεν θα μπορούσαν να δώσουν και να διεκδικήσουν θετικές απαντήσεις, από τη σκοπιά του εθνικού συμφέροντος και της διαφύλαξης του διεθνούς Δικαίου, στο προσφυγικό δράμα.

Η Ελλάδα χρειάζεται να αποκτήσει επιτέλους την εθνική ανεξαρτησία και την κυριαρχία της και να σταματήσει να έχει υποτελείς, αγόμενες και φερόμενες ηγεσίες.

Η χώρα μας θα έπρεπε να διεκδικήσει να πέσουν όλοι ανεξαιρέτως οι φράκτες και να ανοίξουν παντού τα σύνορα της Ευρώπης για τους πρόσφυγες και όχι να μετατρέπεται, για χάρη της Μέρκελ και των ξενοφοβικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, σε μεγάλο hotspot για πρόσφυγες.

Σε αντίθετη περίπτωση η χώρα μας θα έπρεπε να υπογραμμίσει ότι θα θέτει εφεξής βέτο σε όλες τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέχρι να σταματήσει η Ελλάδα να γίνεται στρατόπεδο ψυχών, ασπίδα και πειραματόζωο στο όνομα των ρατσιστικών συνδρόμων ισχυρών ευρωπαϊκών κύκλων"

Πολιτική

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας»

παύλος πολάκης

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, για νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και επισημαίνει ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.»

«Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει το κυβερνών κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός - μετάλλαξη Όμικρον: Ψυχραιμία και εμβολιασμό συνέστησαν Θεοδωρίδου - Θεμιστοκλέους

Κρήτη - κορωνοϊός: 336 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Δεμέτζος στο Ράδιο Κρήτη: Επαγρυπνούμε για την παραλλαγή Όμικρον

ESPA BANNER