Εκφράζοντας τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την κύρωση της Συμφωνίας Κοινού Αεροπορικού Χώρου μεταξύ της Ε.Ε. και της Αρμενίας, ο Εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής.
Ο Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε ότι η συμφωνία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, δεδομένου ότι πρόκειται για μια Ενωσιακή παρέμβαση που προτάσσει θετικά στοιχεία για την Ευρώπη και την χώρα μας τονίζοντας ότι:
«Η Ελλάδα πρέπει να είναι ένας πυλώνας ασφάλειας». Παράλληλα, τόνισε ιδιαίτερα το ζήτημα ασφάλειας στις αεροπορικές μεταφορές, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για τη μη πιστοποίηση ασφαλείας 14 αεροδρομίων της χώρας μας από την Ε.Ε. λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα μας βρίσκεται «κοντά στην παγκόσμια μετριότητα και πολύ μακριά από την Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κεφαλογιάννης: Μετέφερε τα αιτήματα αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Χαρίτσης: “Στόχος μας να ριζώσει η Νέα Αριστερά στην κοινωνία”
ΣΥΡΙΖΑ: On camera δήλωση της Δώρας Αυγέρη για τον αγώνα του αγροτικού κόσμου