Πολιτική

Εθνική Ενότητα: Καμία κυβέρνηση δεν θα ευνοηθεί από 17ρηδες ψηφοφόρους

μπαλτάκος

Περίεργη είναι η απόφαση της κυβέρνησης για δικαίωμα ψήφου σε όσους «διανύουν» το 17ο έτος της ηλικίας τους, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Ενότητας.
Οπως τονίζει «η κυβέρνηση νομίζει ότι υπάρχει 17άρης που θα ψηφίσει την... κυβέρνηση; Την κυβέρνηση που φορολογεί τους γονείς του και κόβει τους μισθούς τους;
Πιο δεξιά από τη ΝΔ θα ψηφίσουν τα παιδιά αυτά και πιο αριστερά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα κυβερνητικό κόμμα δεν μπορεί να ευνοηθεί από ψηφοφόρους αυτής της ηλικίας, όσο προοδευτικό και αν νομίζει ότι είναι. Εκτός αν αυτή ακριβώς είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, οπότε άλλα υποκρύπτονται...
Επί πλέον τι θα γίνει με τον Αστικό Κώδικα; Θα ψηφίζουν στα 17 και θα ενηλικιώνονται στα 18; Θα αποκτούν δικαίωμα ψήφου πριν αποκτήσουν δικαίωμα υπογραφής; Θα δεσμεύουν τη χώρα, αλλά όχι τον εαυτό τους;»

Πολιτική

ΚΚΕ: Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση του συστήματος υγείας

κκε περισσος.jpg

«Οι καταγγελίες και η κραυγή αγωνίας που εκπέμπουν σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, νοσοκομειακοί γιατροί, διευθυντές κλινικών δημόσιων νοσοκομείων, έχουν πάρει πλέον την μορφή χιονοστιβάδας και μαρτυρούν την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Ως εδώ!

Τί άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε η κυβέρνηση να επιτάξει εδώ και τώρα τον ιδιωτικό τομέα υγείας για να προστεθούν κλίνες και προσωπικό στο δημόσιο σύστημα υγείας;

Τί άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να προσλάβει άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο δημόσιο σύστημα υγείας;» αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του «σχετικά με τις καταγγελίες για την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας και τις ευθύνες της κυβέρνησης».

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υγεία και τη ζωή του λαού! Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλο το λαό εδώ και τώρα να δυναμώσει την πάλη για την υπεράσπιση της ζωής του» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: Να χτίσουμε τείχος ανοσίας

Χρυσοχοΐδης -Κορωνοϊός: «Πιστεύω ότι σε δυο εβδομάδες θα μπορέσουμε σταδιακά να ανοίξουμε»

Κορωνοϊός -Τσίπρας από Θριάσιο: Δραματική η κατάσταση - Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες