Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Κουντουρά: Τι δήλωσε η ευρωβουλευτής για τα fake news

 Έλενα Κουντουρά
 clock 18:17 | 13/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δήλωση της Έλενας Κουντουρά για τα fake news:

“Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δέχεται επίθεση με fake news από ιστοσελίδα απάτης (scam website) στο εξωτερικό που κατηγορεί 150 πρώην και νυν Ευρωβουλευτές, Έλληνες και ξένους, για δήθεν σχέσεις με τρίτη χώρα.

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που φέρει βελγική επωνυμία και η οποία εσκεμμένα κατασκευάζει και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν ήδη ενημερωθεί από τους Ευρωβουλευτές, έχουν επιληφθεί θεσμικά και διερευνούν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την ιστοσελίδα- φάντασμα.

Παρακαλώ άμεσα να αποσυρθούν όλα τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που με αφορούν με το ψευδές συκοφαντικό περιεχόμενο και να σταματήσει η αναπαραγωγή τους. Διαφορετικά, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς στη δίκη για την Novartis: Στημένη σκευωρία με σκοπό τη σπίλωση πολιτικών τους αντιπάλων

Εκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ το απόγευμα για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis