Πολιτική

Κρήτη

Ν. Αντωνακάκης: Η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, η πλέον ενδεδειγμένη λύση

νίκος αντωνακάκης

Την στήριξη του στον Βαγγέλη Μεϊμάρακη για την ηγεσία της ΝΔ   εκφράζει με δήλωση του, λίγες μέρες πριν τις εκογές, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ Νίκος Αντωνακάκης .
Στη δήλωση του ο κ. Αντωνακάκης τονίζει ότι η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη θεωρείται  η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της ΝΔ γιατί όπως έδειξε και το αποτελεσμα των εκλογών ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατοχύρωσε τη ΝΔ ως ένα παράγοντα σταθερότητας και προοπτικής, μπορεί να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, γιατί μόνο έτσι  η ΝΔ  μπορεί  να προχωρήσει μπροστά  και να κερδίσει ξανά την κοινωνία προς όφελος της πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού .
Ο αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια για τα ιδεώδη της Παράταξης, Ηρακλειώτης Βαγγέλης Μειμαράκης ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , βουλευτής ,υπουργός , Πρόεδρος της Βουλής και αρχηγός της ΝΔ  έχει δείξει δείγματα  γραφής και μια πορεία που βεβαιώνει  ότι μπορεί και το οφείλει στο όνομα της ενότητας να ηγηθεί της παράταξης .
Είμαι σίγουρος , προσθέτει , ο Νίκος Αντωνακάκης ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να  εκφράσει τον χώρο της κεντροδεξιάς καλύπτοντας όλο το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος  με συνέπεια και υπευθυνότητα .
Καταλήγοντας ο Ν. Αντωνακακης σημειώνει ότι ο Β. Μεϊμαράκης αποτελεί τον συνθετικό κρίκο της ΝΔ η οποία καλείται να παίξει  καταλυτικό ρόλο από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα και της Κυβέρνησης αύριο ενώ εκφράζει την πεπείθηση του ότι  η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη και αρραγή συνεχίζοντας τα  ιστορικά και  διαχρονικά επιτεύγματα της.
 

Πολιτική

Στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

κινημα αλλαγης

Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ εισηγείται να γίνουν εκλογές για τη νέα ηγεσία το Δεκέμβριο.

Ειδικότερα, η ΕΔΕΚΑΠ προτείνει να διεξαχθεί ο πρώτος γύρος στις 5/12 και ο δεύτερος στις 12/12.

Την απόφαση θα κληθεί να επικυρώσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ που συνεδριάζει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Επίσης στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι τέσσερις: Φώφη Γεννηματά, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης.

Η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε επίσης:

Να ορίσει Νομαρχιακές Επιτροπής συντονισμού - εν είδη εφορευτικών επιτροπών ανά τη χώρα.
Να ορίσει ως αντίτιμο για την ψηφοφορία μέλους ή φίλους το ποσό των 3 ευρώ για τον πρώτο γύρο και 1 ευρώ για τον β' γύρο.
Οσοι ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή θα κληθούν να ψηφίσουν και την δεύτερη Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Σεισμός: Στήνονται σκηνές για 2.500 ανθρώπους και για το Συντονιστικό Κέντρο

Ηράκλειο-σεισμός: Μεγάλη ανταπόκριση των Κρητικών για φιλοξενία σεισμόπληκτων

Σεισμός στο Ηράκλειο: 90 καταλύματα για τους πληγέντες - Επαφές Κικίλια με ξενοδόχους

ESPA BANNER