Παραπολιτικά

"Λυπάμαι τον Τσίπρα για αυτά που τραβάει"

Ιερώνυμος

«Κάποιοι δε θέλουν την Ανάσταση και πετούν φωτοβολίδες», λέει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποστέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες.

«Πετούν φωτοβολίδες εκείνοι που δεν θέλουν την Ανάσταση της κοινωνίας μας, της Πολιτείας μας και του Έθνους μας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε κάποτε η Πολιτεία μας να αποδεσμεύσει τις μυστικές υπηρεσίες για να ενημερώσουν το λαό μας ποιοι είναι εκείνοι που δουλεύουν εναντίον μας με διάθεση αντεθνική και τι επιδιώκουν για να μπορέσουμε κι εμείς να ξυπνήσουμε επιτέλους» αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος στο Πρώτο Θέμα.

Μιλά για όλες τις αντιπαραθέσεις που απασχόλησαν την επικαιρότητα και καταλήγει «δεχόμαστε τέτοιο πόλεμο, που αισθανόμαστε ότι είμαστε υπό εξόντωση».

Ο Αρχιεπίσκοπός, μίλησε και για την πολιτική αλλά και τον Πρωθυπουργό. «Εγώ λυπάμαι τον Τσίπρα και λέω λυπάμαι για όλα αυτά που τραβάει. Λένε ότι αυτός ο παπάς σήμερα έπεσε στα βάτα, ξέρετε τι είναι τα βάτα; Έτσι έπεσε ο Τσίπρας, έχει διάθεση, θέλει , αλλά…» αναφέρει.

Για την απομάκρυνση του κυρίου Φίλη από το Υπουργείο και την δήλωσή του ότι από την πλευρά της Εκκλησίας προήλθε ο πολιτικός του θάνατος , ο Αρχιεπίσκοπός δήλωσε πως ο κύριος Φίλης, ξέρει πολύ καλά τα πράγματα , έκανε επένδυση πάνω σε αυτό το θέμα και θα φανεί στην πορεία.