Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών
χρηματιστήριο αθηνών
 clock 18:30 | 22/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Με ήπια πτώση, λόγω των ρευστοποιήσεων με επίκεντρο τις τραπεζικές μετοχές που εκδηλώθηκαν προς το τέλος των συναλλαγών, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση.

Αρχικά κινήθηκε ανοδικά άνω των 870 μονάδων με κέρδη που ξεπερνούσαν το 1%, υποστηριζόμενη από τα φιλοεπενδυτικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 864,99 μονάδες, σημειώνοντας ήπια υποχώρηση σε ποσοστό 0,32%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 864,17 μονάδες (-0,42%) και ανώτερη τιμή στις 878,01 μονάδες (+1,18%)

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 55,178 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 22.842.284 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,48%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε οριακά σε ποσοστό 0,09%.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis