Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Απρίλιο

kainourgia_2.jpg
 clock 23:10 | 12/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων το μήνα Απρίλιο 2019 υπήρξαν αυξημένες κατά +17,2% ως προς το μήνα Απρίλιο 2018.

Συνολικά, στο τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2019 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι ελαφρώς αυξημένες κατά +3,5% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Σημειώνεται ακόμη πως η αγορά αυτοκινήτου κατά το πρώτο τετράμηνο του 2019 κινήθηκε -61,3% χαμηλότερα ως προς το μέσο όρο προ κρίσης (2000-2009).

Στα καινούργια φορτηγά παρατηρείται αύξηση (+7,8%) από τις αρχές του έτους, ως προς την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ και στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις υπήρξαν αυξημένες κατά +12,3% ως προς το 2018.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis