Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Πρίντεζης και Μάντζαρης στο ekriti.gr: Είμαστε αισιόδοξοι

Image
paiktes3.jpg
 clock 12:27 | 14/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού καθώς αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα την Πέμπτη στις 21.45 μ.μ  στα "Δυο Αοράκια" για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Οι δυο άσοι των "ερυθρολεύκων" Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης πριν λίγη ώρα βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού, με τον οποίο συνομίλησαν.

paiktes4.jpg

paiktes4.jpg, by gpapadakis

Ο Δήμαρχος τους υποδέχτηκε με θέρμη, ενώ οι ίδιοι του δώρισαν τη φανέλα του Ολυμπιακού με όλες τις υπογραφές των παικτών και μια μπάλα μπάσκετ. Μάλιστα αστειεύτηκε μαζί τους καθώς είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

paiktes.jpg

paiktes.jpg, by gpapadakis

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόσο ο Πρίντεζης όσο και ο Μάντζαρης σε συνομιλία που είχαν με τον δημοσιογράφο του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr, Λευτέρη Βαρδάκη, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στην Τσεντεβίτα.

paiktes2.jpg

paiktes2.jpg, by gpapadakis

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η Λότζια βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου για να βγάλει φωτογραφίες με τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού που συνοδευόταν από μέλη της Διοίκησης και εκείνοι μοίραζαν αυτόγραφα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis