Κρητικά και άλλα

Βραβείο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου έλαβε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματική Διοίκηση Δημοσίου Νοσοκομείου» στη διοργάνωση  Healthcare Business Awards 2019 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας.
 
Στη διοργάνωση συμμετείχαν ως υποψήφιοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας σε όλα τα επίπεδα και τομείς (παροχή υπηρεσιών, εκπαίδευση, έρευνα, κοινωνική προσφορά, εθελοντισμός κλπ). Για τη βράβευση αξιολογήθηκε το σύνολο του παραγόμενου έργου του νοσοκομείου μας σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία ενώ το βραβείο αυτό αποτελεί το 1ο στην κατηγορία του καθώς δε συγκέντρωσε κάποιος υποψήφιος τη βαθμολογία που απαιτείται για την απονομή χρυσού βραβείου.
 
Η παρούσα διάκριση αποτελεί ηθική επιβράβευση της προσπάθειας όλων των εργαζομένων, είναι ενδεικτική του σημαντικού έργου που επιτελέστηκε στο νοσοκομείο μας και ιδιαίτερα τιμητική καθώς, υπό δύσκολες συνθήκες, κατέστη εφικτή τόσο η λειτουργία των ήδη υπαρχουσών δομών όσο και η ανάπτυξη νέων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
 
Η Διοίκηση συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζόμενους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων συλλογικών οργάνων του νοσοκομείου και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τη συλλογική προσπάθεια, την άριστη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη του έργου που συντελέστηκε και τους λοιπούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Αγίου Νικολάου, εθελοντές, ιδιώτες χορηγούς, πολίτες κλπ) για την υποστήριξη και τη συνδρομή τους.
 
Αναλυτικές πληροφορίες για τους βραβευθέντες σε κάθε κατηγορία, την εκδήλωση, τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης κλπ μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: www.healthcareawards.gr.
 
Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή του έργου που αξιολογήθηκε για τη βράβευση ενώ όλα τα σχετικά αναλυτικά στοιχεία του παραγόμενου έργου του νοσοκομείου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου στο σύνδεσμο: http://www.agnhosp.gr/to-nosokomeio/statistika-leitoyrgika-stoicheia/ στην ενότητα «Δημόσιος Απολογισμός Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου περιόδου 2016 – 2018».   
 
 

ESPA BANNER