Κρήτη

Κρήτη: Θρήνος για τον Μανόλη που "έσβησε" στην άσφαλτο

manolis.jpg

Θλίψη στην γενέτειρά του, τα Αμιρά Βιάννου, σκόρπισε ο αδόκητος θάνατος του Μανόλη Νοδαράκη.
Ο άτυχος άνδρας που ζούσε στην Αθήνα, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του στην Αθήνα, χθες Πέμπτη.

Μιλώντας στο ekriti ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ανέφερε ότι ήταν ο Μανόλης ερχόταν συχνά στο χωριό διότι αγαπούσε πολύ τον τόπο του. Το Πάσχα ήταν πάλι εδώ.

Ο Δήμαρχος απευθύνει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του Μανόλη, ενός καλού παιδιού που έφυγε άδικα, όπως σημειώνει. 

Η σελίδα του άτυχου 50χρονου έχει γεμίσει με αποχαιρετιστήρια μηνύματα φίλων:

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συνάντηση εργασίας για την προώθηση και ανάδειξη του Δικτύου Τυριού

image0.jpeg

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις του Δικτύου Τυριού, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας -Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου και του Δικτύου Μανόλης Αλιφιεράκης, μέλη του Προεδρείου του Επιμελητηρίου και του Δικτύου Τυριού και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Αλέξανδρος Στεφανάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε πως είναι μεγάλης αξίας η προώθηση και η ανάδειξη του Δικτύου που έχει τη μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και στο οποίο μετέχουν περίπου 30 τυροκόμοι. Στη διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις, όπως ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν δράσεις προβολής, διασύνδεσης με τον τουρισμό αλλά συγχρόνως και αναπτυξιακά σχέδια όπως για παράδειγμα, «οι δρόμοι του τυριού» ή να οργανωθεί διήμερο εκδηλώσεων αποκλειστικά για τυροκομικά προϊόντα.

«Περιμένουμε συγκεκριμένη πρόταση για να δούμε πως υποστηρίζουμε και οι φορείς με την Περιφέρεια την πρωτοβουλία και σε συνεργασία και με την αγροδιατροφική», όπως τόνισε ο κ. Παπαδεράκης, μετά τη συνάντηση.