Κρήτη

Συνάντηση Αρναουτάκη - Μποκέα στην Περιφέρεια Κρήτης

Αρναουτακης Μποκεας

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια, συζητήθηκαν ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει συνολικά η αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο της δύσκολης συγκυρίας που προκλήθηκε από την πανδημία του Covid-19.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ανέφερε:

«Αυτές τις ώρες, είναι σημαντικό να ενώνουμε δυνάμεις.

 Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία. Τον ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη του.

Η συγκυρία πρωτόγνωρη και για την αυτοδιοίκηση. Στη μάχη που δίνουμε σήμερα, ο δρόμος για την επόμενη μέρα είναι μακρύς».

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν, παράλληλα, αναπτυξιακά θέματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου, καθώς και δυνατότητες αξιοποίησης εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες