Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στο Ηράκλειο η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Image
Η υφυπουργός Τουρισμού θα βρεθεί στο Ηράκλειο
 clock 15:13 | 17/02/2022 writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενώνουν δυνάμεις και διοργανώνουν Ημερίδα με Θέμα: «Σύνδεση της οικονομίας της Φιλοξενίας με την οικονομία της Παραγωγής», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην ημερίδα θα αναδειχθεί η σημασία της ουσιαστικής σύνδεσης των δυο σημαντικότερων κρίκων της εγχώριας Οικονομίας, αυτού της Φιλοξενίας και της Παραγωγής. Η αυτονόητη αλληλεπίδραση τους έχει πολλαπλά και πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική κοινωνία και οικονομία αφού επιδρά θετικά στο ισοζύγιο της χώρας αλλά και στην καθιέρωση της ελληνικής ταυτότητας της φιλοξενίας στους επισκέπτες της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός. Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι ο Καθηγητής Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Μπάλτας, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Διευθυντής Εξαγωγών & Μάρκετινγκ, Μέλος ΔΣ της Agrino, Άγις Πιστιόλας, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, Μέλος ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, CEO της Vitex, Αρμόδιος Γιαννίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της We do local, Δημήτριος Μ. Καλαϊτζιδάκης. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Διευθύνων Σύμβουλος της Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..

Λίγα λόγια για την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1968 με σκοπό την διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου. Η στρατηγική της Ένωσης για την τρέχουσα περίοδο δίνει έμφαση στην προβολή του Ηρακλείου, στη διασύνδεση της φιλοξενίας με τους άλλους παραγωγικούς τομείς της περιοχής και φυσικά στην προάσπιση των συμφερόντων των Μελών της. Μέλη της Ένωσης μπορούν να είναι ξενοδοχεία και επιπλωμένα διαμερίσματα οποιασδήποτε κατηγορίας και δυναμικότητας, και είναι μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Πρόγραμμα Ημερίδας 21 Φεβρουαρίου 2022  - Ξενοδοχείο Aquila Atlantis, Ηράκλειο Κρήτης

Εγγραφές – Άφιξη 10:30 – 11:00:

Καλωσόρισμα - Εναρκτήρια Ομιλία 11:00 - Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος ΕΞΗ

Χαιρετισμοί 11:10 – 11:30: 

Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού

Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης

Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος ΞΕΕ

Ομιλίες 11:30 -12:30:

Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ 

Διευθυντής Εξαγωγών & Μάρκετινγκ, Μέλος ΔΣ Agrino

Αρμόδιος Γιαννίδης, Αντιπρ. Συνδ. Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, Μέλος ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, CEO Vitex

Δημήτριος Μ. Καλαϊτζιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος We do local

Συντονιστής:

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Γεν. Γραμματέας ΕΞΗ, Διευθύνων Σύμβουλος Aldemar Resorts Συζήτηση 12:3

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο: Οι αυξήσεις "πάγωσαν" η οικοδομή - Κατά πολλές χιλιάδες ευρώ ακριβότερα τα σπίτια!

Εναλλακτική Διαχείριση Υπολειμμάτων Τροφίμων στον Δήμο Ηρακλείου: τα Επιτεύγματα του Έργου A2UFood

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη - Θύμα ένας 41χρονος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2022 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis