Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χανίων με ανακοίνωση της, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στην Ολομέλειά της, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου 2025, στις 18:30, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
Στην ανακοίκωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων αναφέρεται ακόμη:
'' Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Μάντζος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος θα αναλύσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τις προκλήσεις της κοινωνίας και της οικονομίας, καθώς και τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για μια δίκαιη, προοδευτική πορεία της χώρας.
Η Ολομέλεια εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών πολιτικών πρωτοβουλιών της Ν.Ε. Χανίων και στοχεύει στην ενίσχυση του διαλόγου, της συλλογικής δράσης και της οργανωτικής μας ετοιμότητας.
Η παρουσία και συμμετοχή όλων είναι σημαντική.''
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φράγμα Αποσελέμη: Σταμάτησε, πάλι, η υδροδότηση σε Ηράκλειο, Χερσόνησο και Άγιο Νικόλαο
Κρήτη - μεταναστευτικό: Πάνω από 1.000 άτομα μέσα σε τρεις μέρες και οι αφίξεις... συνεχίζονται
Δήμος Βιάννου - λειψυδρία: Στέρεψαν οι γεωτρήσεις στα 450 μέτρα βάθος!