Κρήτη

Μπορμπουδάκη στο Ράδιο Κρήτη: Θα αναπτυχθούν πάνω από 10 νέες κλίνες ΜΕΘ στην Κρήτη

ελένη μπορμπουδάκη

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη, τονίζοντας παράλληλα ότι ο εφησυχασμός δεν έχει καμία θέση στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η κα Μπορμπουδάκη έκανε λόγο για 13 κρούσματα σε όλο το νησί, ενώ αναφέρθηκε και στο 13χρονο κορίτσι με υποκείμενο νόσημα το οποίο βρέθηκε αρνητικό στον κορωνοϊό, λέγοντας ότι νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Η 62χρονη επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου παραμένει στη ΜΕΘ του Βενιζελείου σε σταθερή κατάσταση, ενώ και ο ιερέας από το Ρέθυμνο αναμένει τα αποτελέσματα προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η 52χρονη από τη Σητεία που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου επέστρεψε χθες στο σπίτι της αφού το τεστ έδειξε πλήρη ίαση

Κλίνες ΜΕΘ στην Κρήτη

Η Κρήτη διαθέτει 42 κλίνες ΜΕΘ οι οποίες νοσηλεύουν διάφορα περιστατικά. Ωστόσο οι ανάγκες αναμένεται να αυξηθούν σε περίπτωση έξαρσης των κρουσμάτων. Στο πλαίσιο σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας αναμένεται να αναπτυχθούν πάνω από 10 κλίνες το επόμενο διάστημα.

Κρήτη

ΑΝΕΚ LINES: Ταξιδεύοντας υπεύθυνα με το Υπερσύγχρονο “ΕΛΥΡΟΣ"

Το πλοίο Έλυρος

Το πολυτελές ΕΓ/ΟΓ“ΕΛΥΡΟΣ”, της ΑΝΕΚ LINES, επιστρέφει στα Κρητικά λιμάνια και από την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ταξιδεύει, με απευθείας δρομολόγια, στη γραμμή από και προς τα Χανιά. Το πλήρωμα του σύγχρονου πλοίου της ANEK LINES, είναι έτοιμο να υποδεχτεί με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλους τους επιβάτες, ακολουθώντας πάντα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της νόσου COVID-19, όπως αυτά αποτυπώνονται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Το ΕΓ/ΟΓ“ΕΛΥΡΟΣ, από αύριο (3/6), θα αναχωρεί καθημερινά από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.

Το πολυτελές Έλυρος
Το πολυτελές Έλυρος" επιστρέφει στα Κρητικά Λιμάνια

Το βραβευμένο από τα ShipPax Award, πολυτελές ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών πλοίων που πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες. Για την μετασκευή του πλοίου η ΑΝΕΚ επένδυσε στα πιο σύγχρονα υλικά, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα (SOLAS) για ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.

Το πλοίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη
Το πλοίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη

 

Το ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» διαθέτει, εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι ξεπερνούν τα 6.000 m2,, διακριτική πολυτέλεια & υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της ANEK LINES, εξασφαλίζουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Στα πρότυπα της Αρχαίας Ελύρου - της σημαντικότερης πόλης-κράτους της νοτιοδυτικής Κρήτης, που κατά τους ιστορικούς χρόνους προσπόριζε αυτάρκεια, πλούτο και ποιότητα ζωής στους κατοίκους της - το «ΕΛΥΡΟΣ» υπόσχεται άνετα και αξέχαστα ταξίδια στους επιβάτες του σύμφωνα πάντα, με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Η ΑΝΕΚ, πέρα από τα όμορφα ταξίδια, παρέχει μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr) .

Εντυπωσιακοί κοινόχρηστοι χώροι
Εντυπωσιακοί κοινόχρηστοι χώροι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr, ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES.

Η ΑΝΕΚ LINES, με την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και πάντα με σεβασμό στη Δημόσια Υγεία και ευθύνη απέναντι στο επιβατηγό κοινό, σας κλείνει «Ραντεβού στο πλοίο», σας κλείνει Ραντεβού στο “ΕΛΥΡΟΣ” και σας ταξιδεύει υπεύθυνα στα κοσμοπολίτικα Χανιά.