Στη σύλληψη ενός 37χρονου προχώρησαν στις μοίρες οι Αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς.
Μετά από έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 2 γεμιστήρες αλλά και 129 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:
Συνελήφθη χθες (09.04.2025) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του ημεδαπού και σε χώρο που χρησιμοποιεί.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
2 πιστόλια,
2 γεμιστήρες,
129 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
δερμάτινη θήκη πιστολιού,
μεταλλική ράβδος και
μεταλλικό κυτίο όπλου.
Η προανάκριση διενεργείται από Το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Οικογένεια κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό
Κρήτη: Μαθητής «θηρίο» - Τρομοκρατούσε συμμαθητές και καθηγητές