Κρήτη

Κρήτη: Βρήκαν ναρκωτικά στο πλοίο ένα χρόνο μετά την πρώτη επιχείρηση!

narkotikakriti3.jpg

Ναρκωτικά μέσα από τα ...σωθικά του πλοίου που είχε εντοπιστεί τον Δεκέμβριο του 2017 να μεταφέρει τεράστιες ποσότητες κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, φαίνεται πως κατάφεραν να εντοπίσουν πριν από λίγες ώρες οι αρμόδιες αρχές, συμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν.

Το πλοίο όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, μετά την ολοκλήρωση μιας εκ των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Σώματος, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση.

Η επιχείρηση της Ομάδας Ειδικών Αποστολών στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης και το φωτογραφικό υλικό που δοθηκε στη δημοσιότητα, είχαν προκαλέσει αίσθηση, ωστοσο όπως φαίνεται η υπόθεση έχει και συνέχεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης έχει αποκλειστεί καθώς μετά τον εντοπισμό νέων ποσοτήτων ναρκωτικών που ήταν καλά κρυμμένες μέσα στο σκάφος (γι αυτό και δεν είχαν βρεθεί στους αρχικούς ελέγχους) οι αρμόδιες αρχές άρχισαν να ερευνούν ξανά σπιθαμή προς σπιθαμή το πλοίο, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν έρθει εκτάκτως στην Κρήτη και στελέχη των αρμοδίων υπηρεσιών από την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι σε έξι τόνους, εκατόν εβδομήντα επτά κιλά και οκτακόσια γραμμάρια (6 .177,800) συνολικής αξίας 70 εκατ. ευρώ ανερχόταν η ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) που ειχε εντοπιστεί να μεταφέρει στα αμπάρια του το ρυμουλκό σκάφος "ANDREAS" στη θαλάσσια περιοχή πενήντα (50) ν.μ. νότια της Κρήτης. Τώρα μένει να ...μετρηθεί και η νέα ποσότητα που φαίνεται πως έχει εντοπιστεί

(Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη επιχείρηση των ειδικών Μονάδων)

Κρήτη

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

δικη γιακουμακη

Διακόπηκε για την Τρίτη 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού της Εισαγγελέως.

Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία που κύλησε ομαλά κατέθεσαν τρεις ακόμα συμφοιτητές του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής ενώ σήμερα, σύμφωνα με το epirus-tv, επρόκειτο να καταθέσει η υπεύθυνη της εστίας της σχολής.

Η εν λόγω δίκη εφόσον δεν κληθούν και άλλοι μάρτυρες οδεύει προς ολοκλήρωση κάτι που αναμένουν με αγωνία οι οικείοι του Βαγγέλη οι οποίοι θα βρεθούν για μία ακόμα φορά στα Ιωάννινα σε λίγες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκινησιακή φόρτιση τις προηγούμενες ημέρες της μητέρας, του πατέρα αλλά και της αδερφής του Βαγγέλη υπήρξε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη.

Αυτό που ζητά η οικογένεια 6,5 χρόνια μετά είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να λυτρωθεί η ψυχή του Βαγγέλη τους.

ειδησεις σημερα

Ηράκλειo: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω βλάβης

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Ηράκλειο: Αυτοκίνητα κινητές "βόμβες" - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα λάδια