Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο γνωστός συμβολαιογράφος και πρώην δικαστικός Ηλίας Λατσάρας

Ηλίας Λατσάρας
 clock 20:14 | 06/11/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο, στο νομικό κόσμο αλλά και ευρύτερα η είδηση του θανάτου του γνωστού συμβολαιογράφου ,π.Δικαστικού Ηλία Λατσάρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο εκλιπών δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για περίπου μισό αιώνα στο Ηράκλειο και ήταν  ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα.Με καταγωγή από την Καλαμπάκα σπούδασε εργαζόμενος σκληρά ,ενώ αγάπησε την Κρήτη,όπου και παντρεύτηκε την Χριστίνα Μαθιουδάκη με την οποία  απέκτησαν τρία παιδιά και έξι  εγγόνια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στην Κνωσό ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Ενοριακό Κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis